Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

Go艣膰 rrrwww
kr贸tka, daj znac czy w og贸le jeste艣 czy temat zdech艂

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 to ja za kr贸tka doba
jestem jestem! :) ale na razie nie patrz臋 i nie wklejam link贸w. byle do pi膮tku, bo od 10 nowy okres :D

Udost臋pnij ten post

rozliczeniowy oczywi艣cie :P haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
no i jak tam, 偶yjesz? kurcz臋 dzisiaj w markecie s艂ysza艂em jedn膮 艣wietn膮 piosenk臋, tak膮 sprzed paru lat co w klubach gra艂a, niestety tekst jest po hiszpa艅sku/portugalsku i ni cholery nie wiem jak go odszukac:( jest jaki艣 spos贸b, 偶ebym Ci m贸g艂 zanucic przez neta?:Dbo pewnie w mig by艣 poj臋艂a o co chodzi. dodam,偶e nie umiem zapisywac nut:P

Udost臋pnij ten post

o nie, jumpem vana halena troch臋 mnie przybi艂e艣... ;p

Udost臋pnij ten post

bo wiesz - ja dopiero teraz ods艂uchuj臋 te linki :) aha - no i 偶yj臋 oczywi艣cie :P

Udost臋pnij ten post

a teraz powa偶nie-musz臋 poszuka膰 kilka piosenek,kt贸re chodzi艂y za mn膮 przez ostatnie dni.tzn.jakie艣 cz臋艣ci nut,musz臋 sobie poprzypomina膰 co si臋 da :D ej spr贸buj serio z t膮 piosenk膮,cokolwiek mo偶e sobie przypomnisz,ej bo ja jestem ciekawa co to mog艂o by膰!!:P

Udost臋pnij ten post

hehe zako艅czenie wymiata:D:D o jaa,lata ca艂e nie widzia艂am tego teledysku....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
Kr贸tka :D:D:D a偶 nie wiem co powiedziec, bo napisac, 偶e jeste艣 niesamowita to tak jak nazwac chi艅ski mur fajnym p艂otkiem:D:D:D trafi艂a艣 za pierwszym razem , chodzi艂o mi o la camisa negra

Udost臋pnij ten post

呕ARTUJESZ?!?!?!?!:D:D:D:D 馃尲 a to za te komplementy :P :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
wiem, 偶e cukruj臋 Ci na pot臋g臋, i wyczerpa艂em ju偶 ca艂oroczny zapas wazeliny, no ale jak to nazwac? poda艂em tylko info, 偶e piosenka jest po hiszpa艅sku i od razu trafi艂a艣 na t臋, o kt贸ra mi chodzi艂o:) nie to, 偶eby to by艂a propozycja :x, po prostu mi si臋 przypomnia艂o : http://www.youtube.com/watch?v=b6Gdg9hhOas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
a powiedz tak serio, sk膮d jeste艣?

Udost臋pnij ten post

haha wiedzia艂am, 偶e to W AUCIE!! :D 艂贸dzkie, wi臋cej najwy偶ej na priv :P a Ty ze stolycy, czy mi si臋 zdaje? :D

Udost臋pnij ten post

http://www.youtube.com/watch?v=U0mL2gzy8dE jako艣 zn贸w mam faz臋 na Cher :) szuka艂am tej strony, gdzie ju偶 by艂y jej linki, szukam szukam a偶 wreszcie dosz艂am, na 13. stronie by艂y :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
je艣li chodzi o cher - memphis i to pierwsze pami臋tam - by艂a zreszt膮 wersja z beavisem i buttheadem :), ale jej najlepszy kawa艂ek to strong enough. kurde teraz szukam jeszcze jednego kawa艂ka 艣piewa艂a babka i kole艣, numer by艂 na sk艂adance love songs:D moja siostra to mia艂a zam贸wione z tvmarketu - reklamowa艂 to ten aktor kt贸ry wyst臋puje w "w aucie" jak fronczewski nawija. nie wiem czy to kojarzysz, tam by艂o wiele hit贸w : words, mt, scorpions, eurythmics no kturde cuda wianki. pami臋tam 偶e ten numer by艂 na niebieskiej kasecie przedostatni na drugiej stronie. a ostatni by艂 ten, te偶 fajny : http://www.youtube.com/watch?v=B1rYfTgK9pE ps i nie jestem ze stolicy tylko z kujaw...a Ty czemu tak daleko mieszkasz?:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
od czas贸w tanga mam zwroty jak tylko o budce pomysl臋

Udost臋pnij ten post

ok, to ju偶 wi臋cej nie wysy艂am :P ja tanga nie lubi艂am potwornie jak by艂am ma艂a... bo ci膮gle to lecia艂o haha :D i moja mama lubi艂a ten zesp贸艂, wi臋c ja nie ahaha :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
"i moja mama lubi艂a ten zesp贸艂, wi臋c ja nie ahaha" - no ja mia艂em identycznie :P te偶 rodzicie mnie skutecznie zniech臋cili swoim entuzjazmem do tej kapeli

Udost臋pnij ten post

ale z nas wredusy :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
ale patrz, znowu nas co艣 艂膮czy:P kurde coraz bardziej 偶a艂uj臋,偶e tak daleko mieszkasz:(

Udost臋pnij ten post

ej ja chyba id臋, pewnie zajrz臋 p贸藕niej, dodam co艣 jak mnie natchnie ;)

Udost臋pnij ten post