Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlicjaZdołem

Chcę się odchudzić! Ktoś ze mną?????

Polecane posty

OK, proponuję by każda zrobiła stopkę ze swoim celem, będzie łatwiej wspólnie się "doglądać" a tę pizzę to muszę zjeść, nie dam rady jej odpuścić, poza tym nie mogę od jutra zacząć bo muszę wielkiie zakupy zrobić

u mnie z moim palenie wyglada to tak ,ze popalam jakies 7 fajek na tydzien ..czasami wogole..tak okazjonalnie do winka lubie...ale bede musiala pomyslec o kompletnym pozbyciu sie nalogu.Chwilowo chce skupic sie na diecie..nawet lekarz powiedzial mi ze nie warto katowac sie dieta i rzucaniem palenia...lepiej poczekac i zalatwic jedna sprawe raz a dobrze:)

enriched ja sobie tez lubiałam dogadzac, ale w koncu powiedzialam dosc sluchaj moze znajdziesz tam u siebie w uk jakies fajne produkty dostosowane do diety dukana to tez poszalejesz;-) ja od jutra mam 5 dniowy protal;-) dzisiaj sklepy pozamykane wiec w lodwce pusto, ale jutro zrobie zapasiki;-)

Dziewczyny!!!! Jescze będziemy zgrabne!!!! tylko musimy trzymać się razem i nie odpuszczać, jestem pełna wiary :):)

Bajkowa----> ano sobie dogadzalam,troche bede za tym tesknic ale ...juz postanowione Ala---> zaczynamy,juz zapusalam temat w ulubionych i bede do was zagladala,moze fajnie by bylo dzielic sie terz przepisami? Ja tez zrobilam ogromne zakupy na weekend majowy,lodowka i zamrazalnik pekaja mi w szwach,trudno chlop zje:(cale szcesci mam sporo kurczakow i stekow wolowych i cala mase ryb i owocow morza:)

Ja przed ciążą paliłam paczkę dziennie, ale rok przed ciążą je rzuciłam i przytyłam...15 kg! Potem doszły kilogramy z ciąży i w ten sposób jest mnie więcej...Ale bardzo, bardzo chcę wrócić do dawnej wagi, bo źle się czuję z tym moim balastem...

ja musze znalezc jakis dobry krem na cycki ,zeby zadbac o skore na piersiach,jak tyje to wlasnie w zderzaki najwiecej mi idzie:)teraz to juz jest masakra,zupelnie biustonosza nie moge dobrac.Zastanawiam sie oststnio nad redukcja biustu bo juz kregoslup mnie pobolewa....Matkooo..mlode jestesmy a zdrowie sie sypie:(

ja też zapisałam w ulubionych :) jak już trochę się zagłębie w tajniki diety to chętnie powymieniam się przepisami. Umawiamy się w takim razie że co jakiś czas zaglądamy i "spowiadamy" się z efektów!!! A 5 maja START!!!

moje piersi da flakowate, mam nadal pokarm a małyu pomimo ze ma 2 latka jeszcze pije mleko na noc, nie uwazam tego za patologie bo pije na noc tylko ale jak juz mleko calkiem zaniknie to co ja bede chowala do biustonosza? grube skarpety z froty?

alicja startuj od jutra;-) nie ma na co czekac... polecam przeczytanie ksiazki dukana nie potrafie schudnac;-) w necie jest mnostwo przeklaman dotyczacych tej diety

Bajkowa----> bardzo sie ciesze ze przypomnialas mi o kuraku na butelce...jak bylam dzieckiem ojciec zawsze takiego robil...ojjjj...jak dawno nie jadlam..

no właśnie nie mogę od jutra :( muszę jeszcze sporo poczytać o tej diecie, na razie wiem tylko tyle że fajnie się na niej chudnie i trzeba być zdrowym by ją rozpocząć :)

Bajkowa---> ja wcale nie sadze zeby to byala patologia...wrecz odwrotnie...jest naukowo udowodnione ,ze dzieci pijace jak najdluzej pokarm mamy sa zdrowsze i generalnie ich uklad immunologiczny lepiej dziala ,wiec jak masz pokarm to jak najbardziej powinnas karmic dziecko piersia.To dala ci matka natura i tak powinno byc.

jest pyszny, ja zawsze do butelki wlewam wode dorzucam kostke rosolowa odtluszczona z winiay i 3 zabki czosnku, przepyszne jest;-)

cos mi literki uciekaja;-) miało byc kostka rosolowa z winiary, oni robia tekie odłuszczona z mniejsza iloscia soli co do karmienia troche mnie juz to meczy, ale dzieciak zdrowy nie choruje;-)

Ala---> kup sobie ksiazke,ja coprawda czytalam ja po angielsku wiec nie wiem gdzie mozna dostac po polsku ale zapewne w ksiegarniach internetowych znajdziesz ..czy nawet w zwyklych ksiegarniach:)

bajkowa---> jak stosujesz kostki ( ja tez okazjonalnie ale staram sie unikac)kupuj sobie takie bez glutenu w zawartosci,takie z napisem eko..sa o wile zdrowsze i nie zawieraja glutaminianu sodu( bardzo szkodzi)ja czasami z lenistwa jak nie chce mi sie naturalnego bulionu gotowac wlasnie takie ekologiczne stosuje.Wiem ze w Polsce sa dostepne:)

wrzucam pokruszona kostke do butelki z woda i w piekarniku to sie roztapia pod wpływem ciepła;-) ja kostki tez okazjonalnie stosuje, uwielbiam zioła zwlaszcza koperek i pietruszke dziewczynki musze juz leciec, rano ide do pracy, odezwe sie jutro wieczorem;-) buziaki;*

dzieki bajkowa ...Milej pracki jutro..ja tez musze do pracy na 2 godzinki juro wpasc wiec nie napracuje sie :)Dzisisj piwko wieczorne z facetem :)Ala---> a ty co porabiasz?

Gość AlizcjaZdołem
brałam prysznic i już jestem... ja też już lecę spać bo moja niunia - 5 miesięczna Kasia wstaje na jedzonko o 3.00 i muszę się do tego czasu wyspać ;) fajnie że jesteście :)

Gość AlizcjaZdołemmm
też kończę piwko z mężem ;) Buziaki i ja obiecuję odezwać się 5 maja wieczorem, jak już będę po pierwszym dniu :) Buziaki dziewczyny

Gość ekoMama
cześć dziewczyny!!! można się przyłączyć? Ja też chętnie "zestartuję" z Wami. obecnie ważę 80,5kg /170 cm wzrostu. jestem niecałe 4 miesiące po porodzie. Przed porodem ważyłam 68 kg i w ciąży przytyłam niecałe 30 kg:( bardzo chcę wrócić do swojej wagi do jesieni- wrzesień- październik- wtedy planujemy "egzotyczny" urlop i same rozumiecie dlaczego- póki co chcę zjechać do tych 68 kg a potem jeszcze z 5, może 8 kg, Tylko napiszcie coś wiecęj o tej diecie- chodzi o składniki- czytam i czytam ale żadnych konkretów nie widzę, chodzi mi np co na śniadanie można jeść bo obiad i kolacja może być mięsna ale lekka, tylko czym np pieczywo zastąpić? Mnie też nie będzie łatwo bo ja jestem wirtuozem własnej kuchni i uwielbiam gotować a pieczenie ciast to powoli moją pasją się staje i rytuałem co 2 dzień. Pozdrawiam

Ja zaczęłam dietkę już 5 dni temu. Już powinny być jakieś efekty na tej uderzeniowej, a tu spadło 1,5kg tylko. Czemu to tak? :( Wiem, że nie mogę pierwszej fazy trzymać dłużej jak 7 dni, ale co jak nie chudnę :( i wsuwam te jajka, kurczaki, makrele, serki, twarożki, jogurty, otręby... KILL ME 😭

Gość no pewnie ............
powcinaj jeszcze troche tej pizzy do 5 maja to przybedzie ci jeszcze kilka kg

Gość avra87
czesc no ja co prawda po ciazy nie jestem ale chcialabym zgubic ok 10 kg ale napewno nie na diecie dukana moge sie przylaczyc? :)