Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bazinka

Próbowaliście kiedyś SUSHI? Jakie wrażenie, smkowało Wam?

Polecane posty

Gość rzygotek
Nooo bo te ryby na sushi Tunczyk ,Pstrągi i lososie to tylko w Japonii plywaja

Gość Fryziak
Czy ty musisz byc tak upierdliwy???

kupilem kiedys tacke z 8 roznymi rodzajami ..... tylko jeden najwyzej dwa byly ok... reszta dla mnie niejadalna :o

Gość kobiecy-kap
zapraszam! do końca listopada mega wyprzedaż! www.kobiecy-kaprys.pl

Gość rzygotek
czemu odrazu upierdliwy???? Faktem jest ze te rybik nie tylko w japonskich norzach plywaja i prowadza podwodne dyskusje po japonsku,albo?

Gość rzygotek
Jak to jest bizuteria artystyczna to ja bym tej tandetnej niechcial widziec!!!

uwielbiam. w dupie ma czy to jest modne czy nie. zjadam prawie wszystkie rodzaje ( poza tymi z krewetkami i ośmiornicami). a to "mydło" jak to okreslacie, czyli marynowany imbir wprost uwielbiam. :) wasabi tez :D mniam narobiliscie mi smaka ide kupic składniki. :)

Gość Fryziak
Nie wiem jak mozna jeść te robale:p krewetki, a fujjjjj. To obrzydliwie wyglada,nie umiałabym tego do ust włożyć

Gość ja tam bardzo lubie
imbir marynowany jest super, ale ja od zawsze uwielbiam imbir i dodaje do wszystkiego, sos curry tez robie w domu mocno imbirowy, napoj imbirowy zamiast herbaty itp, wiec moze po prostu świr jestem :D Sushi jest dobre o ile nie jest z tacki z supermarketu, niestety. Niestety, bo myślałam że to takie snobowanie sie tylko, ale naprawde, to ogromna roznica - jak sie sushi wlozy do lodowki na dluzej, to dobre ono juz nigdy nie bedzie... strasznie szkoda, bo takie ze sklepu jest dużo tańsze, a i tak zwykle jak kupuje to zamawiam na chatę, w lokalu jeść nie lubie bo mam srednio opanowane pałeczki :D :D A co do "obrzydliwości" - zupełnie sie nie zgadzam! Sushi wydaje mi sie takie całkiem "normalne", tzn te surowe ryby to czesto łosoś, ryba maślana.. przeciez to sie niewiwele w smaku rozni od lekko wedzonego łososia, czy takiego sałatkowego. Fajne, lekkie jedzenie. A sama miernik "obrzydliwosci" mam dość wysoki i jestem zamknieta na inne kuchnie, nie tykam wiekszosci owocow morza bo są obleśne, prawie zwymiotowałam jedząc ślimaka na wycieczce we Francji, małży czy innej paskudy w życiu nie tknę.

Gość Zwolen
Pierwszy raz sushi jadłem w Warszawie w Tensushi. Od tego czasu jest to moje ulubione danie. Gdy mam czas wracam do tej restauracji. Ceny mają niskie, a potrawy, aż krzyczą by ich spróbować.

Gość bujana w fotelu
nie jest zle da sie zjesc ale nie jest to moje ulubione danie, zwykle tajskie jest dla mnie lepsze

Gość gość
zostalam poczestowana 3 dni temu wyplulam obzrydlistwo nie wiem jak cos takiego mozna jesc

Gość gameczka1
A mi sushi bardzo smakuje - myślę, że wszystko w zasadzie zależy od tego do jakiej restauracji się wybierzemy - byłam już w wielu. Jeśli chodzi o Warszawę to najbardziej mi smakuje w Besuto na Nowym Świecie: http://www.besuto.pl/ - naprawdę smaczne, świeżutkie jedzonko ;) Kiedyś również sushi średnio mi smakowało a teraz mogłabym jeść je praktycznie codziennie :D Jakby mi oczywiście fundusze pozwalały.

Gość gość
Lubie sushi :) ale najlepiej samemu robić a nie kupować gotowce :P nie lubię kawioru ...

Gość gość
Fryziak Nie wiem jak mozna jeść te robalejezyk.gif krewetki, a fujjjjj. To obrzydliwie wyglada,nie umiałabym tego do ust włożyć " a jak można jeść świnie która tarza się we własnym g****e i wpierdziela co popadnie ? :D albo jak można jeść obskubane ptactwo .... ohyda gorsza niż te twoje 'robale' :) ale delikatny Pan nam się znalazł :)

Gość gość
gość "zostalam poczestowana 3 dni temu wyplulam obzrydlistwo nie wiem jak cos takiego mozna jesc " a ja nie wiem jak można zachowywać się jak buractwo , kiedy ktoś cię poczęstuje :o źle o tobie świadczy ...

Gość gość
Jadlam raz i mi smakowalo, ale to zielone taki chrzan to za ostry jednak

Gość gość
UWIELBIAAAMM!!!! po zjedzeniu zawsze chodzi za mną przynajmniej tydzień. Swego czasu raz na tydzień robiłam tyle sushi, ze we dwoje nie byliśmy w stanie tego zjeść. Kiedyś po takiej kolacji poszliśmy do wesołego na młot :P ale daliśmy radę.

Gość gość
Chciałbym zjeść w koncu sushi, dziewczyna smieje sie ze mnie, ze nigdy nie jadlem... ma ktos cos polecic w Warszawie?

Gość mirex33
Sprawdź www.kanpai.com.pl na białołęce! Moje ulubione sushi , najlepsze jakie jadłem w wwa. Nawet jeśli mieszkasz w innej dzielnicy to zrob dziewczynie niespodzianke i wybierzcie się właśnie tam :)

Gość lubiesushi88
Jadłam ostatnio pierwszy raz w życiu sushi w Sushi Wesoła i bardzo mi posmakowało!!Znajomi namówili mnie na zamówienie futomaków i nigirii...palce lizać!!

Gość gość
Długo nie byłam przekonana do sushi dlatego, że zraziłam się po wizycie w jednej gorszej restauracji. Teraz jem często w domu sushi i smak jest zupełnie inny. Wszystko jest świeże i pyszne. Polecam jak ktoś chce spróbować naprawdę dobrego sushi.