Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina_i_Marcin

My i fantazja o trójkącie.

Polecane posty

Gość Paulina_i_Marcin

Cześć. Pytanie czy są tutaj dzieczyny/kobiety które mają doświadczenie w tym temacie lub takie które chciałby by wraz z Nami spróbować jak to jest? Nie pytamy o opinię waszą bo jesteśmy już zdecydowaniu. Poszukujemy teraz parterki :) Co Wy na to?

Gość sramanatowszystkokkkkk
ja, ja wezcie mnie!

Gość Paulina_i_Marcin
Nie prowadzimy castingu. to raczej ma być dyskusja o waszych przezyciach i ... ewetualnie wasze propozycje ciekawych wariacji :)

Gość Ryszardek
Ja jestem chętny, tylko wyślijcie swoje zdjęcia bo panny paszczurzej nie chce. ryszardek_sexy_tyleczek@wp.pl

Gość Paulina_i_Marcin
czytaj ze zrozumieniem :) a robienie z siebie durnia to fajna opcja na majówkę?:)

Gość Hart H.
fuj btw fajny zwiazek jak sami sobie nei wytsraczacie;]

Gość Ryszardek
Nie no wiesz, wolałem się upewnić bo skoro chcesz wkładać w dziurę innej tzn. że twoja luba jest pewnie paszczurem. Ale ok. juz znikam.

Gość Paulina_i_Marcin
no właśnie chyba wystarczamy, ale chcemy spróbować więcej niż Ty chyba :) naszym zdaniem mozna się bawić sexem i czerpać z niego przyjemność, a dzięki takim zabawom uczyć się i partnera i nowych ciekawych rzeczy :)

Gość tajemniczanimfa2011
http://www.amateri.pl/?ref=235352 - szukajcie a znajdziecie - daję sobie rękę odciąć że dzięki tej stronie będziecie mieli taką jaką sobie wymarzyliście.

Gość Bilyyy
Raczej będziesz uczył się nowej cipy:) Niezłą masz szmatę że ci na to pozwala:)

Gość Paulina_i_Marcin
Z facetem już próbowaliśmy, moja dziewczyna się cieszyła z tego więc dlaczego by nie spróbować teraz z kobietą?

Gość Paulina_i_Marcin
tajemniczanimfa2011 - dzieki za namiar. nie omieszkamy spojrzeć głebiej w wolnej chwili. Bilyyy - ty się nie nadajesz więc daruj sobie to po 1 a po drugie trochę kultury :)

Gość Paulina_i_Marcinn
20:53 [zgłoś do usunięcia] Paulina_i_Marcin Z facetem już próbowaliśmy, moja dziewczyna się cieszyła z tego więc dlaczego by nie spróbować teraz z kobietą? Ech.... kawalarze i debile. niestety nie porozmawiamy przez takich psów ogrodnika. dzięki za namiar na stronkę pozdrawiamy My :)

"naszym zdaniem mozna się bawić sexem " Kurwa następni co się sexem chcą bawić... A potem będziecie skomleć... Sex to nie zabawka.

Gość Paulina_i_Marcinn
sex to nie zabawa bo?

Bo niesie za sobą konsekwencje i odpowiedzialność za nie. Jak zadajesz takie pytanie to znaczy że nie dorosłeś do seksu w ogóle a do trójkątów już na pewno. Bo w nich konsekwencje bywają bardzo przykre. Przemyśl to.