Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmarzonażona

Marzę o mężu

Polecane posty

Gość rozmarzonażona

Chciałabym mieć męża i piękny jednorodzinny domek z ogródkiem. Chciałabym spędzać wieczory wtulona w męża, z lampką wina, przy kominku..lub na plaży przy zachodzie słońca. Wiem, ze to takie pospolite, ale chciałabym tak bardzo :( Zazdroszczę wam żony ze macie mężów, ja jestem samotna

Gość rozmarzonażona
dodam że muj mąż musiał by być napakowanym murzynem i mieć dużego kutasa aby mógł mnie ostro ruchać

Gość rozmarzonażona
wypierdalaj brzydula masz downa i down

Gość LunaLunaLuna
haha,a ty myslisz ze zycie w malzenstwie to tylko popijanie winka, romantyczne wieczory i spacery itp?za duzo harleqinow sie naczytałas:D moze jednak nie wychodz za mąz :D bo sie srogo rozczarujesz:D

Gość rozmarzonażona
sama jestes glupia i ssij

Gość rozmarzonażona
Brzydula30 to podszywy. W małżeństwie nie może być tak tragicznie, to na pewno lepsze niz samotność

Gość zgaga.
oddam Ci swojego i wino też dorzucę, mam nadzieję, że wybudujecie sobie piękny drewniany domek :)

Gość bo zawsze wydaje się
że to czego nie mamy jest lepsze. ja mam męża, dom na kredyt. Cięzko harujemy, mąż się na mnie wyżywa, popija. Nie ma romantycznych wieczorów. Mamy dzieci. To co piszesz to jest złudne. Małżeństwo to nie romantyczne wzniesienia, tylko pranie, srzątanie, gotowanie, praca, zajmowanie się dziecmi, zakupy. Wieczorem chcialabyś w ciszy odpocząć sama ale tak nie ma, bo albo dzircko się drze albo mąz ma o coś pretensje, itp.

Gość zgaga.
ja przecież nie narzekam :p przecież mąż to szczęście dla kobiety :o ale chętnie Ci go oddam żebyś mogła być SZCZĘŚLIWA :) to jak? :)

bo zawsze wydaje się tak wiem, ale nie wiem czy chcę mieć dzieci. A pranie, sprzątanie, zakupy robiłabym z chęcią aby tylko mieć dla kogo. Chciałabym robić też kolacje przy świecach, jakieś pyszne danka i spędzać z nim piękne chwile. Dałabym wszytsko z siebie

Gość zgaga.
młody, zdrowy, przystojny...........

Gość do rozmażona
a za co robiłabys te zakupy i winka? pewnie sama byś chciała siedzieć w domu a facet ma pracować żeby kupic chałupę co? nie licz na to. Najpewnie znajziesz się w wynajmowanej kawalerce.

A ja uważam, że bycie panienką jest najlepsze, oczywiście jeśli się ma znajomych. Przynajmniej do czasu gdy nie będziesz chciała mieć dzieci bo wtedy pomoc jednak się przydaje.

Gość revlonn
Marzenia o domku z ogródkiem to NIE jest miłość. To pragnienie łatwego życia. Małżeństwo to wbrew pozorom pot i łzy nawet gdy ufa się drugiej osobie bezgranicznie.

meza nie mam ale takiego co ze mna mieszka-owszem nie zawsze jest jednak rozowo Twoje wyobrazenie o sielance moga znacznie roznic sie od rzeczywistosci

Gość ile ty masz lat kobieto
czy ty myslisz, ze zycie to bajka? Małżeństwo to odpowiedzialność, miłość to ból i cierpienie choć oczywiście też szczęście. Małżeństwo to nie jest siedzenie z mężem przy kominku. Musisz znosić wszystkie jego wady, humory. Na pewno nie raz wolalby od razu walnac sie spac niz siedziec z toba przy kominku. Zycie to zapierdziel, praca, obowiazki.

Gość domek z ogeódkiem
bardziej chyba cię interesuje niż mąż. Nie wszyscy mają ze sobą domek z ogródkiem. Rozumiem, ze golasa mieć nie chcesz takiego, który nie ma kasy na dom i wino

Gość tgf
a ile masz wiosen, jestem zainteresowany nawet na prube sie zgadzam w jedną lub drugą strone ,o domku,dzieciach też pomyślimy.

Wyobrażenia mogą się różnić ale nie muszą :) Wiem, ze nie bedzie tak różowo, ale myślę, że bedą też piękne chwile na które tak czekam i czekam..

tgf niestety nie jestem zainteresowana osobami z kafe:P Jejku co wy się tak uczepiliście tego domu z ogródkiem? Chcaiałabym mieć to jako dodatek do związku, bo to moje marzenia, a ja dążę do ich spełnienia.