Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmarzonażona

Marzę o mężu

Polecane posty

Gość ło matko23
kbito, ciesz sie zyciem singielki i nie łap pierwszego lepszego coz toba zagada:) ja tak myslałam jak ty.. i niestety za szybko na slub sie zdecydowałam i teraz mam same problemu.Okazał sie leniem, zazdrosnkiem, zrobił ze mnie szmate i dziwke.Przez niego nie mam nic, zostawił mnie z długami i bez dachu nad głowa....masakra marze kiedy siw wygrzebie z tegoZycie to zapierdol i znoszenie humorow ludzkich, zmeczenie , stres robi swoje.Marze ,zen by byc sama do konca zycia, naszczescie nie mamy dzieci.

Gość ile ty masz lat kobieto
tak tak, przypominasz kobiety, ktore bardzo chca miec dzieci, a potem dopiero widza jak to jest. 90% tego wyczekiwanego dziecka to obowiazki, uslyszane od niego nawet bardzo przykre slowa i wszystkie inne nieprzyjemne rzeczy, ktorych nie chce mi sie wymieniac. Poza tym malzenstwa (ogolnie milosci) nie buduje sie na popijaniu winka przy kominku.

Nie wezmę pierwszego lepszego, najpierw dokładnie go przebadam.. Ja jednak wierzę w to że znajdę mojego 'księcia' i za parę lat przeżyję tak wspaniałe chwile o których dziś tak marzę

Gość lambadamba
jak ja bylam mala to marzylam o pegazie

Poza tym malzenstwa (ogolnie milosci) nie buduje sie na popijaniu winka przy kominku. Czy napisałam coś takiego że to bedzie priorytet w moim związku? Zarzuciłam tylko przykłady, napisałam o tym o czym teraz marzę.

Gość tgf
ale czym sie różnią ludzie z innych śmietnikow- nie wszyscy na kaffe to lenie,są i pieszczochy,lubiący wino i to nie za 3 zł miodowo lipowe ,cały liter

Gość lambadamba
ja myslalam ze spotkam mego pegaza na teczy

Nie mam męża ale narzeczonego, od 2 lat mieszkamy razem i te 2 lata to najpiękniejsze lata mojego życia! Uwielbiam robić zakupy, gotować, sprzątać, prać, prasować, bo mam dla kogo! Człowiek z którym tworzę związek od 6 lat jest najcudowniejszą osobą pod słońcem, mogę zawsze na niego liczyć, we wszystkim mi pomaga, jak trzeba to sprząta, gotuje, pierze, robi zakupy, prasuje. Kiedy mam męczący dzień w pracy mówi żebym się położyła i odpoczęła, on w tym czasie robi obiad i przynosi mi go. Oboje pracujemy i czasem są takie dni że nie mamy zbyt wiele czasu dla siebie, ale kiedy mamy dzień wolny spędzamy go razem, właśnie przy lampce wina(niestety nie przy kominku bo nie posiadamy :) ), spacerując, rozmawiając. Jesteśmy przykładem na to że można tworzyć szczęśliwy związek przez wiele lat, a nie tylko przez pierwsze miesiące.

Gość jak ja miałam narzeczonego
to tez był kochany.... tera to mój mąż i szczerze go nienawidzę tego debila, ale mamy dzieci, więc tak tkwię

Nie wiem co to za różnica narzeczony a mąż. Wytłumaczy mi ktoś?? Co zmienia ślub?

Gość Monika MM
oj dziecko, slub zmienia więcej niż ci się wydaje. Zresztą jeszcze zobaczysz.

Nie wiem czy takie dziecko ale niech Ci będzie :) W takim razie wytłumacz mi co Twoim zdaniem zmienia ślub.

Gość kolesioeko
o jezzuu tez mi marzenie!!!! ja marze aby jak najztbciej sie rozwiesc, bo juz patrzec na niego nie moge a musimy mieszkac razem , bo gdzie mam isc.. jak namam domu.Małzenstwo to nie bajka i popijanie winka, to , pranie , sprzatanie zmeczenie fizyczne i problemy , problemy..

Gość do kolesioko
ładna jesteś?

Gość niewygodna lalka
Może któraś chce mojego? Przystojny, gotuje, w każdej chwili chętny do seksu, sporo zarabia. Dorzucę dobry samochód i jedno z mieszkań. Albo wymienię na inteligentnego. Może być brzydki, brudas, biedak i impotent. :(

Gość kolesioeko
a taka tam, ale ciało dobre:)