Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierszowaja

wiersz miłosny-co znaczy?

Polecane posty

Gość wierszowaja

mam problem i mam nadzieję, że ktoś mi pomożę. otóż poznałam jakiś czas temu faceta przez neta, piszemy meile, na gg nie ma czasu bo dużo pracuje. mimo, że dzieli nas kilkaset km (nie mieszka w Polsce) już sie spotkaliśmy dwa razy. iskrzyło bardzo... a teraz dostałam na pocztę wiersz Marii PJ : Miłość Wciąż rozmyślasz. Uparcie i skrycie. Patrzysz w okno i smutek masz w oku... Przecież mnie kochasz nad życie? Sam mówiłeś przeszłego roku... Śmiejesz się, lecz coś tkwi poza tym. Patrzysz w niebo, na rzeźby obłoków... Przecież ja jestem niebem i światem? Sam mówiłeś przeszłego roku. Teraz mam problem, bo nie wiem co mysleć o tym i co on miał na myśli. Tytuł-wiadomo, ale w sumie wiersz smutny bo mówi jakby chciał odejść. Proszę o Wasze zdanie, co myslicie o tym? Tylko proszę nie pisać, że najlepiej zapytać się go wprost. Wcześniej też dostawałam wiersze i kartki z wyznaniami. i za każdym razem pytałam się co to znaczy ale nie dostałam jednoznacznej odpowiedzi. Lubię go bardzo, zauroczyam się. Bardzo chciałabym żeby wyszło z tego coś więcej, Też bym się zrewanzowała czymś podobnym, ale nie chcę się narzucać ani wyjść na idiotkę lub desperatkę.

Gość kishaa
zapytaj sie co znaczyc mial ten wiersz..to nic zlego sie zapytac i nie wyjdziesz na idiotke, cos Ty..