Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askawaska . . .

promocja ktorej nie ma

Polecane posty

Gość askawaska . . .

Witam! Chcialam isc na zabieg do pewnej kliniki chirurgii plastycznej. Na stronie pisze ze na zabiegi w LECIE udzielany jest rabat w wysokosci 30%. Dzwonilam i pani mowila mi ze jest to juz nieaktualne i nie ma znizek. Jednak pomimo mojego zapytania (bylo to 2 tygodnie temu)informacja ta dalej wisi na stronie. Moje pytanie jest takie. Jak to ma sie w stosunku do prawa ? Wprowadzaja oni klientow w blad. Czy idac np. na konsulatcje moge domagac sie tej znizki ?

Gość ale nie ma lata
jeszcze o ile mi wiadomo

Jeśli nie ma tam czegoś w rodzaju "kup teraz" to raczej nie. Przecież zawsze mogą powiedzieć że nie stać ich na informatyka czy kogoś tam kto się zna na stronach www i wejdzie im to zmieni. Daj adres strony

Gość sluchaczzz222
wszelkie promocje to jeden wielki bubel.Tyczy sie to tak samo 5%lokat w bankach mam kolege znajomego co pracuje w banku i przy flaszce dowiedzialem sie ze z tych 5% na 3mies. lub na rok z kwoty 10 000zl dostajesz jedyne 0.9% czyli jeden wielki przewal

No właśnie, na dole masz 2010r - czyli w tym roku żadne zmiany nie były przeprowadzane na stronie a więc może być to nieaktualne - promocja mogła tyczyć zeszłego lata i w żaden sposób raczej nie udowodnisz tego jako wprowadzanie w błąd, po prostu nie zaktualizowali

Gość askawaska . . .
aha, dzieki :)

Gość joł złom
to co jest na stronie jest oefrtą handlową, ciebie nie musi interesować z jakich powodów oni nie zaktualizowali strony 🖐️

Gość wiesz co powiesilabym
dokladnie jol ... ma racje. skoro nie maja juz tej promocji powinni usunac to info ze strony lub ja skasowac ;/