Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brt

zadbana kobieta

Polecane posty

Gość brt

co to znaczy? co sie na to sklada?

Gość Xy none sens
Szczupła rozmiar od 34-36 wydepilowana, włosy zawsze czyste, delikatny makijarz, subtelny zapach perfum

francuski manicure, czyste buty, niewygniecione ubranie

Gość ubrana stosownie do okazji
french niekoniecznie - paznokcie po prostu mają być zadbane i tyle. Nie chodzi w powyciaganych majtkach, nie zuje gumy, włosy ma bez odrostów, dobrze uczesane.

czysta na ciele , czysto ubrana i czysta w kg oraz wg mnie dbająca o rozwój intelektualny w sposób jaki lubi

Gość brt
34-36 ja nosze 36-38, juz frubaska wg ciebie jestem? jestem szczupla dziwny koles

Gość dla mnie zadbana to jest taka
ktora ma czyste ubranie, wykapana, świeże umyte wlosy a nie najnowsza fryzure czyste paznokcie i buty mialam taka kolezanke ktora byla naprawde śliczna, zawsze wykrecone wlosy ubranie ale....te ubranie bylo prane raz na miesiac....

Gość iuhiu
34-36 dodaj, ze mowisz o karzelkach max 160cm

Gość brt
jakie karzelki? ludzie, ale z was chamy

Gość Xy none sens
dobra 38 nie jest źle ale 40 i wyżej to już katastrofa

nie chamy tylko generalnie polskie kobity mało dbają o swoja figórę, wystarczy rozejrzeć sie na ulicy, panuje płaskodupie i wałki wylewające się z obcisłych spodni, wiele razy chciałem namawiać swoje kobiety na rower czy basen i dupa, Polki wolą męczyć się jakimiś durnymi dietami zamiast zacząć się ruszać i tylko całe życie się odchudzają zamiast zrobić to raz a porządnie a potem tylko kontrolować wagę, lenistwo drogie Panie, lenistwo

Gość brt
co niby zrobic na 'plaskodupie' (co za okreslenie mile!) Mam maly tylek akurat i koniec, kropka, nic z tym sie nie da zrobic i wcale nie uwaza ttego za wade, jednym sie podoba a drugim nie. wielkokrotnie slyszalam komplementy na ten temat, mile albo prostackie.

Gość brt
jak ktos jest powyzej 38 to nie musi byc gruby, sa rozne typy budowy ciala, sa wieksze kobiety i tez moga wygladac dobrze nie pytam akurat o to

"makijarz" "figórę" :o wy się debile do szkoły cofnijcie, bo z waszą ortografią możecie co najwyżej poderwać ...dupę z krzesła :D a nie kobietę, a już tym bardziej zadbaną. lepiej spójrzcie na swoje zaniedbanie umysłowe, tłuki na poziomie 2 klasy podstawówki :O a teraz sio, dresik i na ławkę osiedlową, bo ładna pogoda jest :classic_cool:

na płaskodupie są odpowiednie ćwiczenie np przysiady, poza tym nie pisałem, że wszystkie muszą być chude tylko dobrze wyglądać, masz rację że większe kobity też mogą dobrze wyglądać ale jak się opinają ciuchami a tłuszcz się bokami wylewa to laska wygląda jak parówka więc chyba mi nie wmówisz, że to apetycznie wygląda?

Gość brt
ja spotkalam sie z taka pisownia: 'kórwa' :D to dopiero hardkor

REMINESCENCJA, nie oceniaj jak kogoś nie znasz, nie słyszałaś o literówkach? a dresem nie jestem i myslę, że fakultetów mam więcej niż Ty i wnoszę to po egzotyce Twojej wypowiedzi

Gość brt
co niby tym osiagniesz, tylek nie bedzie znaczaco wiekszy przez te cwiczenia mi sie podoba moj i nie tylko mnie nie mieszajcie wlasnych preferencji z pojeciem zadbania to nie to samo

Gość brt
no tak, wykropkowalo przez ó pisane

to nie jest mieszanie a tyłek to tylko jeden z elementów wyglądu kobiety jednak bardzo znaczący i apetyczny no i dbanie o FIGURĘ, to też dbanie o siebie a więc wchodzi w skład hasła "zadbana kobieta":P

Gość aguśka;)
Xy none sens, jeżeli ktoś ma rozmiar 40 tzn że nie jest zadbany ? chyba mylisz pojęcia

czyli Monica Belluci nie jest zadbaną kobietą - ona się niestety wg waszych reguł nie mieści w definicji i to dosłownie - nosi rozmiar conajmniej 40

Gość brt
ja mam apetyczny, niewielki tylek o figure dbam po prostu lubisz duze tylki i dobudowywujesz ideologie tak jakby powiedziec, ze kobieta jest zaniedbana, bo ma male piersi nonsens

nie lubię dużych tyłków ale nie lubię też płaskich, na małe cycki nic nie poradzisz a na płaskodupie i owszem a po za tym lubię małe cycki:), nie wiem tylko dlaczego wszyscy uczepili się tej figury, owszem to ważny element ale nie jedyny! może pogadamy też o innych aspektach dbania o siebie?:)

brt - hihi super koment z tym małym biustem. Oczywiście - zadbana to zadbana,tego chyba nie trzeba definiować. Tu nie ma mowy o rozmiarach, guście, kolorze paznokci, po prostu jest się zadbanym lub nie. Czystość, schludność, sprężyste ciało, lotny umysł :)

Gość brt
maly=wzglednie plaski sa tez bardzo plaskie ty mowisz o figurze, figure daje Bozia i ma sie taka, jaka sie ma. mozna cwiczyc i na pewne rzeczy sie nie ma wplywu. jeszcze raz- swoje preferencje wkladasz w pojecie zadbania, co jest bez sensu.

GREEN no właśnie a sprężyste ciało to bierze się ze sklepu czy trzeba nad nim popracować?:P

Gość brt
sa cwiczenia na bisut i tu dziala taka sama zasada jak w cwiczeniach na miesnie tylka nie chcesz chyba powiedziec, ze piersi robia sie mniej plaskie od tych cwiczen :D czyli= nonsens do kwandratu :P

bahus- zadbana - znaczy włożyła w to minimum wysiłku, nie można być zadbanym tak po prostu, to jest działanie. Ale czy sprężysta oznacza ciało tylko do rozmiaru 36???? Dlatego nie zaprzeczam - trzeba dbać o to co się ma, ale bez obsesji. Widziałam już na siłce kobiety terminatory, jak żylaki, od takiego tyłka odbił byś się na metr- one tak dbają, że nie mają nic poza tym z życia :)