Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brt

zadbana kobieta

Polecane posty

BRT ale się czepiasz, przecież ja mam na mysli wały tłuszczu wylewające się na wszystkie strony i obwisłe tłuste brzuchy a no to chyba jednak można coś poradzić?? nie jestem zwolennikiem wyglądu zasuszonych modelek jak Rubikowa ale rozlazłe ciało nie jest chyba apetyczne, chciałabyś mieć faceta z baniakiem zamiast brzucha żłopiącego piwo?

czyli ustalmy jedno - zadbane apetyczne ciało można mieć bez względu na jego rozmiar

Gość brt
jakies dziwne poglady mi przypisujesz o plaskich malych) tylkach pisalam ty probujesz obejsc temat, przypisac mi jakies bzdurne poglady i przez to mnie zbyc

czysta, świeża, pachnąca, ubrana stosownie do okoliczności :) bez odrostów, obgryzionych paznokci, no i oczywiście bez nadwagi i opryszczki i takie tam

pozdrawiam wszystkich - życzę Wam miłego dnia. Ja znikam zadbać o siebie :) 🌼

tak się składa, że odpowiednie ćwiczenia podnoszą biust i przynajmniej optycznie wygląda na większy ale Ty chyba tak bardziej teoretycznie podchodzisz do tematu ćwiczeń, może spróbuj i potem pogadamy?

Gość brt
Green racja i bez wzgledu na rzeczy, na ktore nie mamy wplywu- czyli wielkosc piersi, pupy stop i itd ;)

Gość brt
no nie! wiem przeciez ale co mozna zwojowac przez te cwiczenia? bardzo nieiwele. i wlasnie o to mi chodzi, a reszta jak pisalam wczesniej.

ale właśnie to niewiele może zmienić bardzo wiele:P, to ja też spadam i zgadzam się z GREEN, pozdro wszystkim:)