Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leon2345

Facet z dzieckiem w nowym związku

Polecane posty

Hey, dziewczyny! Chciałbym wam zadać pytanie, czy facet po rozwodzie, który ma córkę ale z nią nie mieszka ale utrzymuję konatkt minimum raz w tygodniu jest problemem dla nowego związku. Jestem z fajną dziwczyną też po rozwodzie, ona nie ma dzieci. Ogólnie jest ok, choć ja czuję się rozdarty. Spotykam się z dziewczyną od kilku miesięcy ale ona nie bardzo ma ochote poznać moją córkę. Nie wiem co o tym myśleć, żyje w dwóch światach, jako samotny ojciec z córką od czasu do czasu i jako facet dziewczyny. NIe mieszakamy razem. NIe wiem co będzie dalej i jak sie ułoży ale chciałbym poznać wasze myśli co myślicie o takich przypadkach, czy żyjecie w takich związkach, jakie były początki, może jakieś porady. Pozdrawiam.

Gość mila mile
badz z nia szczery i spytaj sie dlaczego nie chce poznac corki, bo jesli jej nie bedzie akceptowala to zwiazek sie nie uda a swoja droga to lepiej zabralbys sie za kobiete z dzieckiem, ktora zna wartosc rodziny i bedzie z Toba pielegnowala kontakty z coreczka

nie mam doświadczeń, ani znajomych w takiej sytuacji. To na pewno trudne i dla dzieciaka i dla dziewczyny. Ale jeśli macie być razem musisz połączyć te "dwa światy". Zaaranżuj jakieś wspólne południe, wypad za miasto.

najlepiej porozmawiaj z nią szczerze, bo jak nie akceptuje twojej córki to nie ma szans taki związek ani przyszlości....

Gość ssssssssskupiona
wiem po sobie, spotykałam sie z meżczyzną ktory mial dziecko, zwiazek nie przetrwał min takze dlatego z e nie umiałam zaakceptować dziecka. Jednak co swoje to swoje

ja mam dziecko z innego zwiazku, ale moj facet kocha je i wychowuje jak najcudowniejszy ojciec...

Gość ssssssssskupiona
watpie by kochal co najwyzej akceptuje

dlaczenie nie kocha? to ze nie słowje to nie znaczy ze nie może pokochac? może pokochac!! jestes w takim związku bo je akceptuje i w końcu pokochał, chciał a co do tej laski to może ma swoje obawy które wcesniej powinna wyjaśnic niż brnąć w cos...

Gość hfkjasb
A ile corka ma lat?

Córka ma 3,5 roku. Raz próbowałem ze spotkaniem, ale powiedziała może kiedyś, od tamtego razu odpuściłem, bo stweirdziłem, że potrzebuję więcej czasu. Ale jak dotąd nic się nie zmienia.Poza tym czuje, że jest pod protekcją bliskiej koleżanki, której również w życiu nie wyszło i dla niej taki facet jak ja nie ma startu.

Gość amaza9
córka najważniejsza - jak tego nie zrozumie to musicie sobie odpuścić i tyle :(

Gość kaolaa
leon2345 chyba nie wiesz co oznacza słowo protekcja :-) I nie dziwie sie dziewczynie,ze nie chce poznac twojej córki.

Gość Billyyyyy
Nie każda chce się wiązać z dzieciatym facetem, lepiej zakończ to sam zanim ona cię zostawi.

Dzięki za otuchę. NIe wiem czy macie dzieci, nie jest łatwo, ale życie jest brutalne, co druga para się rozwodzi i sądzę, że nie tylko faceci mają z tym problemy ale kobiety również. Mimo to dzięki i pozdrawiam.

jesli kogos kochasz to akceptujesz go z calym dobytkiem, dlugami, dziecmi ,wadami i zaletami...daj dziewczynie troche czasu, jesli jestes pewny ze to ta wlasciwa, to pozwol jej poznac Twoje dziecko-stopniowo...ale nic na sile ....ja wierze w zwiazki po zwiazku, bo sama w takim zyje i jest mi dobrze...