Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarne włosy898989

podniecają mnie mundurowi

Polecane posty

Gość a ja myślę że
stanąć w obronie dziewczyny hmmmmm trochę to zagmatwane bo facet może być męski w pracy ale ciepły dla kobiety, co innego praca a co innego dom

poszukaj sobie jakiegoś wysoko-postawionego funkcjonariusza MO - jak chcesz do niego trafić , musisz "zaliczyć" wcześniej "spotkania" z tymi niskich lotów łapiących na drogach lub pijących w parkach - potem czeka Cie wesołe życie u boku "prawdziwego mężczyzny" :P

Gość czarne włosy898989
Malutka jestem po związku z mamisynkiem i jestem wykończona... chce wreszcie prawdziwego mężczyznę

Gość a ja myślę że
hehe czarnowłosa maminsynka, no ja raczej mam łagodny charakter w stosunku do kobiety na której mi zależy a do tego nie pozwolił bym się nikomu do związku wtrącać

Gość szczesciara;*
mundurowi, jak i jacys robotnicy prychodza z pracy i sciagaja mundur,nic w nich nie ma specjalnego...a niektorzy poza mundurem nie potrafią sie dobrze wyslowic....

Gość czarne włosy898989
gratuluje:D ja jestem na etapie poszukiwania 100 % faceta. to moje marzenie

Gość a ja myślę że
oki ja uciekam, pozdrawiam mazowszanki lubiące mundurowych :-)

Gość szczesciara;*
i nie wszyscy mundurowi są dobrzy w łozku....

Gość czarne włosy898989
Mundurowi których widuję nie wyglądają raczej na analfabetów a bardzo postawnych . Mamisynka nie życzę nikomu nie byłam w stanie rywalizować z mamą w ostateczności i tak wybrał ją :) 100 % mężczyzna to najlepszy kandydat na partnera takie jest moje zdanie

Gość szczesciara;*
mundur nie czyni z faceta postawnego meżczyzny.....

Gość szczesciara;*
mundur to bardzo czesto przykrywka tego kim sa naprawde....

Gość czarne włosy898989
Mnie akurat miękną nogi jak widzę przystojnych postawnych facetów w mundurach :) nie ma lepszego widoku

Gość Pan Mundurowy
Witam, jestem wysoki i postawny. Chetnie ubiore sie w mundur i ukaze mandatem za zle parkowanie. Prosze o kontakt na gg: 24142997

Gość policjant
ja mam 29 lat 193cm wzrostu jestem z wawy. moje gg 13311428, szukam konkretnej :)

Gość dragobull
hej dziewczyny a wiec jak to jest z mundurowymi.....hmmm mialam zawsze szczescie do mundurowych ahahahahha ZAWSZE to Oni mnie wychaczyli ....powiem jedno sexs z policjantami jest boski! Oni uwielbiaja poddac sie kontroli a wtedy dlugowlosa czarnula wyprawia co tylko chce ......

Gość wysokimundurowy
szukam szukam i znalezc nie moge...ja 193cm 29 lat zielone oczy policjant dochodzeniowki z warszawy.moje gg 13311428

Gość to ja cos wiem w temacie
Jestem zona takiego jednego przystojniaka w mundurze:)Poznalam go,gdy byl na sluzbie,a ja jechalam ze znajomym,ktory to okazal sie byc jego bardzo dobrym kumplem.. I tak sie poznalismy.Podobaly mi sie zawsze mundury-zolnierzy-ale nigdy nie liczylam na to,ze kogos takiego poznam.A ze zostane zona to juz w ogole..Jest twardym facetem,choc zycie dalo mu w doope.Nie obnosi sie z praca.. Po niej wraca do domu i zostawia wszystko za soba.Zaczynal od zera,ale teraz stoi wysoko w hierarchii.I zgadzam sie,ze oni lubia albo usluchane dziewczyny albo hetery.Ja akurat zaliczam sie do tej drugiej grupy.Ma ciezko,ale z tego co wiem to nie narzeka;)Jestesmy razem 10lat i nadal jestem zadowolona z wyboru:)

U mnie pracuje dwóch mundurowych emeryt ów.Wczoraj jednego opieprzyłem bo w brudnej czapie ochraniał. Kręci ciebie to naprawde??

Gość funkcjusz z reprezentacyjnej
Jak 11 listopada pokazujemy sie na placu Piłsudskiego i defilujemy po Warszawie to z opowieści kolegów i swoich doświadczeń wiem, że żony i narzeczone zdzierały mundury z nich już w progu domu... :) Z naszego grona jak wiem jak któryś jest do wzięcia to długo wolny nie pozostaje. Bywało i tak ,że kobietki nie dawały dojść w spokoju na plac. Robią sobie z nami zdjęcia i zaczepiają. Nie powiem bo podbudowuje to ego, ale tam gdzie sie mieszka i pracuje tam się h... nie wojuje :) Jesteśmy normalnymi facetami :) Swoją drogą chętnie poznam Panią z mazowsza do lużnej znajomości bez zobowiązań. Mail spartaqs2@o2.pl

Gość funkcjonariusz
Wiesz... równie dobrze można powiedzieć to samo o górnikach, hutnikach, budowlańcach. W każdej grupie zawodowej znajdą się różnej masci popaprańcy. Mam wśród kolegów też "różnych" ale to nie jest pierwsza moja paca tak,że mam pogląd na przekrój... Zdecydowana większość mieści się w normie. Pozdrawiam żony i dziewczyny mundurowych

Gość mundurowi rządzą
:P

Gość malutka daj maila
daj maila może??