Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jogurcik17

jogurty owocowe

Polecane posty

whedif, ale akurat w niektórych przypadkach kalorie nie mają większego znaczenia. W słodyczach masz cukier prosty, biały, który znacznie podniesie poziom glukozy we krwi, zniknie i tyle z niego pożytku. A jogurt, np. premium frutica nie mają cukru białego, ale fruktozę, która energii dostarczy na dłuzej, dzięki czemu po kolejne kalorie sięgniemy znacznie później.

Gość o rany julek
chcesz schudnac = rusz dupsko. dieta jednoskladnikowa tylko ci przysporzy klopotow zdrowotnych, zaszkodzisz sobie powaznie. a zeby schudnac to trzeba sie ruszac, innej mozliwosci nie ma.

dzięki temu że te jogurty są słodzone owocami to mają niski indeks glikemiczny. co nie tylko dla cukrzyków ma spore znaczenie.

Dokładnie, są nawet diety oparte na produktach o niskim indeksie glikemicznym, ten jogurt doskonale do takiej diety pasuje. Ja mam po nim wrażenie, że jestem dłużej najedzona

Dokładnie, są nawet diety oparte na produktach o niskim indeksie glikemicznym, ten jogurt doskonale do takiej diety pasuje. Ja mam po nim wrażenie, że jestem dłużej najedzona

Jesli chcesz schudnac to polecam jesc jogurty xD sa zdrowe i pyszne i wcale nie za drogie. Szczegolnie polecam Monte z Dodatkami. Jakis czas temu dostałem sie do pewnego projektu gdzie dostalem i dowiedzialem sie paru rzeczy na temat Monte:) jest duzo smakow i napewno kazdemu jakis podpasuje.pozdrawiam Paweł

Gość gość
Ja ostatnio odkryłam jogurty jogobella 8 zbóż ... idealny na lekkie śniadanie zdrowe i nie tuczy

Gość pauliska00
Jogurty jogurtami...ale czy dostarczaja witamin ?a tym bardziej dziecia niejadka? Nieraz trudno im dogodzic. Choc nowe formy podania tego samego produktu przynosza odpowiednie skutki. Tak jak np jogurty w saszetkach ale dzieci. Nie bylam przekonana a jednak! Fajna sprawa a witaminy przemycone. A czy sa zdrowe?tak jak danonki? Roznie pisza na forach i to juz kazdy z nas oceni. Pozdrawiam