Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sosii

2m+1k

Polecane posty

Kurczę a jak jej to nie wystarczy ; / ?

Gość zawsze stoi
nie róbcie jej zawodu, laska chce porządnego dymania, a ty tylko o obciąganiu mówisz weż ją na pieska, a koledzę niech w międzyczasie obciaga, potem znieńcie się itp.

Nie wiem, czy zdajesz sobie z tego sprawę, ale rozmawiasz z niewłaściwymi osobami.

Numero może i tak ,ale już nie wiem sam Kurczę może naprawdę zrobić to kanapkę bo mi się zdaje ,że ona chce jednak na dwa baty.

Już raz miałem też coś takiego. Panna mówiła ,że chce dwóch "ogierów" lol na sobie tylko się boi ,że ją zgniotą. i w ogóle do niczego nie doszło ; /

Jednak chce na dwa baty :) A więc będziemy tam próbować Hahah zobaczymy jak to będzie :P

Może o tej godzinie ktoś się wypowie z doświadczeniem :) Byłbym wdzięczny

Gość Monion ,
a jeśli wpadniecie. ? jeny. nawet nie bd wiadomo który jest ojcem .. bądźcie choć trochę odpowiedzialni . Czemu tak się przejmujesz tym jak to zrobić zamiast zastanowić się nad konsekwencjami . żałosne.

Gość Monion ,
heh .. ale to nie jest powiedziane że nie wpadniecie. ;] szkoda dzieciaka dla takiej chwilowej przyjemności . można sobie zaoszczędzić problemów . dziwi mnie taka bezmyślność .

Gość Jebajcie ją
Ruchajcie ja we wszystkie szpary i tyle !

Spoko rozumiem Cię, ale sądzę ,że będziemy na 100% pewni ,że do czegoś takiego nie dojdzie i rozumiem twoje obawy

No to według Ciebie w ogóle się nie powinno nic robić bo zawsze jest możliwość wpadki :)

Gość okurwajapierdole
co to się z ludźmi dzieje.. ile macie lat ?

Gość Monion ,
Trzeba odpowiadać za to co się robi .. tak robią ludzie dojrzali . można robić .. wiadomo .. tylko czy to jest wszystkiego warte. ? no nie wiem .

Gość Monion ,
Lepiej się zakochać , zaangażować , postarać . lepiej smakuje coś na co się zapracuje . a Wy zachowujecie się jak zwierzęta - nie jak ludzie . aby zaspokoić swoje żądze . ehh .

Rozumiem Cię ,ale jest tak Chętna Dziewczyna tylko ,że na trójkąt ładna itp . Większość osób by już dawno się zgodziło a ja jednak mam dylemat ;/ Chociaż taka szansa już może się nie powtórzyć Mamy po 18-19 Tak wiem młodzi itp ,ale już tak daleko to zaszło ,że aż sam się dziwię

Gość jufiuhiuwhi
Jesteś pojebany kurwiarzu, wyruchacie ją? Ktoś wczesniej napisał,ze kobieta w takim ukladzie czuję się jak ksiezniczka? Aha to fajnie, moja propozycja niech obciagnie koledze fleta a pozniej się z nią przeliż, pojebani ludzie. Może wystaw fiuta i niech wszyscy patrzą, a gdzie intymnosc? Nieludzkie orgie, fuj, kijem bym Cię nie ruszyła zamiast mózgu masz kanaliki z plemnikami bleee idę rzygać

Gość jufiuhiuwhi
za daleko zaszło? ona chce a Ty musisz zamoczyc? znajdz sobie fajną dziewczyne, dla której seks bedzie przezyciem a nie pustym bzykaniem. Ale co ja Ci bede tu radzic, za dużo na redTube siedzisz, wez się za ksiazki. No nie moge, dla mnie jestes po prostu załosny do potegi x

Gość Monion ,
mi się wydaje , że ona godząc się na to chce się jakoś dowartościować .. ale to jej tylko zaszkodzi .. ( bo chyba jej nie płacicie. ? ) a Wy się do tego przyczynicie .. zrobicie jak chcecie ale to mega głupi pomysł . ! skrzywdzicie ją . a jesli ona tak tego chce i i tak ktoś ją przerżnie to przynajmniej Wy nie bd mieli jej na sumieniu .

Obelgi w moją stronę nic Ci nie dadzą . Właśnie nad tym się zastanawiam patrząc przez pryzmat czasu mocno się zmieniła ten trójkąt i w ogóle mocno mnie to zdziwiło

Gość Monion ,
Zastanów się nad tym .. powiedz mi co zyskasz. ?

Gość jufiuhiuwhi
no nie dadzą bo jestem już psychicznym dnem a za niedługo fizycznym

Odpowiem Ci jaką normalnie myślący człowiek. Fizycznie za spokoje żądzę i to sam nie wiem skąd ich nabrałem. A moralnie będę pewnie źle się czuł (chyba)

Gość jufiuhiuwhi
Monion-ja uwazam,ze taka dziewczyna jest już bardzo skrzywdzona, moze chce być blisko z jakims facetem ,chce zwrócic na siebie uwagę, to ma podłoże psychiczne,jezeli uwaza, że taką bliskość może otrzymać jedynie przy seksie.

Gość Monion ,
nie chyba tylko na pewno . a teraz pomyśl się co możesz stracić . czy ta chwila zaspokojenia Twoich żądz jest tego naprawdę warta. ? z tego jak piszesz wnioskuję , że nie jesteś totalnie zdziczałym samcem tylko myślącym chłopakiem .

Gość Monion ,
masz racje .. nie miała widocznie odpowiednich wzorców i jej system wartości jej taki a nie inny . nie pogarszajcie sprawy chłopaki .

Gość jufiuhiuwhi
mój drogi, nie rób sobie krzywdy, lepiej zwal sobie tego konia... No naprawdę, jesteś młody, taki głupi incydent zmieni Twoje zycie, bedziesz mieć stałą partnerkę, bedziesz wymagać od niej dużo, uszanuj tą dziewczyne, która chce z Wami to zrobić, jeśli chce niech ją krzywdzą jakieś buraki, niech daje to cipsko wyruchać, i bedzie miała dziury jak donica po rozrośnietej agawie

Taj czy Siak spotkać się będziemy musieli. A potem Co ? Nie wiem jak to się wszystko potoczy ; /

Gość Monion ,
a czemu musicie się z nią spotkać. ? Wiesz jak powinieneś postąpić . Tylko czy chcesz . tu jest pytanie ..