Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sosii

2m+1k

Polecane posty

Gość Jebańsko
Może niech jednemu z was obciągnie a drugi niech ją tak rżnie jak tego bardzo chce, może niech tylko wam obciągnie . Bo jeśli tylko na tym jej zależy to powinniście rozważyć jakiś układ ty dziś on jutro. Bo pewnie jak byś pękł to ten twój kumpel by winił Cię czemu stchórzyłeś. Taka mentalność ludzi nażreć się najebać i po ruchać

Gość Nie przejmuj się
Widać masz problem. Ja z mym dobrym kumplem tak samo mieliśmy znajomo która chciała na dwa kutasy. Początkowo podchodziłem do tego sceptycznie ,ale gdy już do tego doszło było świetnie. Muszę przyznać ,że jebaliśmy ją jak jacyś dzicy ,ale już potem do tego się przyzwyczaiłem . Potem nawet jak każdy z nas miał partnerkę a ona partnera to spotykaliśmy się na takie "kanapki". Zrobisz jak uważasz po prostu jeśli sumienie na to Ci nie pozwala to nie zmuszaj się bo będziesz żałował

Dzisiaj mamy się spotkać po południu i Ciekawe co z tego wyniknie :0

Gość Monion ,
Jestem ciekawa co z tego wynikło .. co zrobiłes. ?

Gość manianowak
polecam stronkę, którą ostatnio odwiedziłam, jest to strona dotycząca erotyzmu oczami kobiet, można na niej przeczytać ciekawe artykuły o fantazjach kobiecych , o różnych figlarnych zabawach w sypialni czy chociażby o zabawkach jakie lubią kobiety, a jakich się boją. Mimo, że strona przeznaczona jest dla kobiet, to wydaje mi się, że dla mężczyzn też jest ciekawa, bo ujawnia to o czym kobiety czasami boją się rozmawiać z parterem by nie wyjść na zboczoną. namawiam, was byście zobaczyli o czym myślą kobiety www.erotyzm-oczami-kobiet.pl