Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łęcka.

jestem blada i co gul wam skacze?

Polecane posty

Gość łęcka.
a feeeee :O

Gość eheeeeew
takie chyba w afryce znajdziesz, w polsce takie sie nie rodza no chyba ze zamiast z brzucha wyszły z solarium

Gość california sun
nie wiem, czy blondynka w ogole by sie tak opalila, chyba ze na czerwono

A ja ci zazdroszczę. Maluje włosy na jasno rudo, a w lecie wyjdę 15minut na słońce i jestem brązowa:O Włosy jaśniejsze od twarzy:O dużo bym dała za naturalnie bladą cerę cały rok.

Gość california sun
no bo to nie jest opalenizna dla blondynek, tylko dla ciemnych blondynek i brunetek

w ogole nie rozumiem co na celu miala autorka zakladajac ten temat. i jeszcze ze komus gul skacze? :D co za roznica czy ktos jest opalony czy nie, czy ma blada cere czy oliwkowa? najwazniejsze zeby sie dobrze czuc sama ze soba. ja jestem blada i prawde mowiac wole siebie w lecie jak twarz lapie troche slonca, ale w zimie jak jestem blada to tez siebie toleruje ;) na powodzenie tez nigdy nie narzekalam czy w zimie czy w lecie wiec chyba nie jest tak najgorzej ;) :D

Gość eheeeeew
teraz rozkminiasz w jakim celu osoby zakladaja temat?:O ja pierdole zapytaj tych co zakladaja o cipach kutasach i innyum gownie

Gość and it was written...
jatam nie lubię sie opalać :o ciało jeszcze ujdzie, ale twarz lubię miec blada. moim zdaniem to wyglada szlachetniej, ladniej :) opalenizna kojarzy mi sie z plastikami :o i w polaczeniu z moimi jasnobrazowymi kreconymi wlosami opalenizna sprawia, ze wygladam jak malpa :P

A ja tam uważam ze opalenizna tez może wyglądać ładnie- oczywiście jeśli z nią nie przesadzimy:) Ja bardzo lubię się zabrązowić- wtedy bardziej się sobie podobam. Dodam jeszcze, że zimą jestem wręcz grobowo blada.

Gość takasiakaiowaka
Opalenizna pasuje do ciemnych oczu i owłosienia, ot, i tyle