Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka_w_szpileczkach90

Co jest z kafe?!

Polecane posty

To se Piczka poczekasz na łosia, zanim się zorientuje:D I dżizys ja mam telefon, nie żadne Icoś tam. Wiesz ile to się ładuje?ze 2 minuty. Jakbym miała paue to bym ją wykorzystała, tako rzeknę:D Maturę pisze pojutrze jakby co:P

Bo jak coś spieprze to Kulturka mnie opierdoli i przestanie lubić :O :( @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

piczka napisz mi na kotrip@wp.pl bo mi błąd wyskakuje jak wysyłam do ciebie wiadomość :(

To właśnie cały Kinky...gorszy ode mnie. To wyslij mi ....(tu pada niewybredne wyzwisko) a ja tylko przekaże. Niestety piesiu, nic specjalnego nie planuje. Trzeba było przed studniówką prosić:D

nic nie chwaliłaś się studniówką, więc mususz się przebrać teraz :)

Kulturko, zamówienie na fotki ze studniowki skąłdałem 2 miesiące temu :O Kaman, Kaman, pora sie wywiązać z umowy. Piczkaxxxxxxx to facet ? :O

Ubolewam nad brakiem przyrodzenia. Bo tak nie mam czego od Ciebie chcieć:D Zresztą, bardzo ładne elektrony sparowane są na jednym foto więc to nawet lepiej, że mi czegoś brak, przynajmniej marzeń daremnych snuć nie będę:classic_cool: Dzięki agencie Ka, spisałeś mimo pewnych...trudności.