Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozgoryczona...

Mąż pojechał beze mnie na urlop:(

Polecane posty

Gość laurka 33
to moj chyba nie jest facetem bo nic mu nie musze komunikowac tylko sam z siebie jest czuly i opiekunczy nie jest Polakiem moze dlatego jest inny ???? to pytanie retoryczne :) musze leciec pozdrawiammmmmm:)

Gość matacz ,,,..,,,,
tak najezdzacie na tych factów jak byscie ojców nie miały, o nich też macie takie zdanie ? Gdzie jedna z druga miała oczy , uszy i wreszcie rozum jak powiedziala w kosciele (jesli tak było ) sakramentale - TAK - gdzie ?:)

Gość barrakuda...
jestem kobieta, ale w twojej sytuacji nie mialabym jakiegos wielkiego zalu do meza skoro 5 lat nie byl na urlopie to chyba nalezy mu sie wypoczynek? moze caly czas pracowal za was dwoje i uznal,ze jemu tez sie cos nalezy z zycia. Ja bym sie cieszyla, ze ma tydzien dla siebie, nie jest jedna z ych kobiet bluszczy ktore uwazaja ze maz ma ciagle wokol nich skakac, zabawiac i obdarzac caly czas uwaga.

Do pani powyzej. Przeczytaj chciaz raz moje posty o pracy męża. Wracam własnie od lekarza, muszę isc do szpitala na podtrzymanie, bo grozi mi przedwczesny poród,a jestem dopiero w 6 miesiacu. Lekarz potwierdził, ze to od stresu skraca mi sie szyjka. Pozostawię to bez komentarza. Dziekuje wszystkim za wsparcie. Tym, którzy po mnie jadą też. Odezwę sie jak wrócę.

Gość pitulinka
Rozczarowana - trzymam kciuki!!!! Powodzenia. Wyslij moze tylko krotkiego smsa do meza, ze dzieki niemu wlasnie idziesz do szpitala...

I to jest kolejny przykład na to, że w tych czasach zamiast prawdziwych mężczyzn mamy chłopców w krótkich majtkach.

Gość matacz ,,,..,,,,
jak i kobiety ktore nawet dziecka nie potrafią urodzic .... :) Facet to ma byc facet ! i choc czasy sie zmieniają , to jednak gdybys zyła w czasach pre... maż by był na polowaniu na Mamuty ! i też nikt by cie za raczke nie trzymał - a co ma isc z tobą do tego szpitala ?

Gość matacz ,,,..,,,,
niektorych to byle co stresuje , co bedzie jak sie tu nie daj Boze kataklizm rodem z Japoni pojawi , albo inny , a co jesli woja wybuchnie ? poumieracie ???????

Gość pitulinka
matacz - w zyciu nie uwierze, ze masz zone... ty nie jestes przystosowany do zycia w rodzinie...

Gość hahahahsunyxeiu
Popieram. Matacz, ty w ogóle nie jesteś przystosowany do przebywania wśród ludzi. :D

Gość matacz ,,,..,,,,
przyjec wiec do mnie zapraszam , szczegóły mozemy omówic na podanym meilu ...

Gość radekspadek
Nikt nie pojedzie na urlop bez kobiety ktora kocha. Jest tylko kilka przypadków kiedy tak sie stanie. Kocha sie ją , ale z racji, ze jest upierdliwa woli sie jechać bez niej. - reszta ... sami wymyslicie.

Gość psychologikak
Mąż idiota i tyle. Facet jest egoistą, ciekawa jestem jakby to było, gdy ty byś zrobiła rezerwację na wycieczkę, a on na termin wycieczki złamałby nogę i musiałby leżeć. Ty byś postanowiła, że jedziesz bo od dawna nie byłaś na urlopie.......ciekawa jestem jak ten d**ek wtedy by zareagował