Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość love the way you lie_

Ile to jest 6:2*(1+2) ?

Polecane posty

Gość yyyyoung mann
Co za idiotyzm: to że w powyższej notatce mnożenie jest wymienione przed dzieleniem, nie znaczy że ma wyższy priorytet!

"- mnożenie i dzielenie" sam napisales "i". sa rownorzedne i wykonywane w kolejnosci od lewej do prawej.. jak mozna caly czas sie o to klocic? zeby zona (kura) domowa wiedziala a wielcy inteligenci nie?????? wstd

Gość yyyyoung mann
Zdesperowana Domowa Żona ma rację. Pedagodzy nie znają się na matematyce, bo przecież to humaniści...

Gość yyyyoung mann
tzn. "humaniści"

nauczycielko powinnaś się wstydzić jak możesz być nauczycielem u nie znać PODSTAWOWYCH rzeczy dotyczących matematyki? Zajrzyj do tablic matematycznych, bo takie powinnaś posiadać. Nic dziwnego, że później głąby nie potrafią zdać matury na poziomie podstawówki;/

Gość ja pyerdole
jamróz bródno co to za tepy idiota :O to jest rownorzedne skuurwialy frajerze, wiec zasada jest taka ze dzialania sie wykonuje od lewej

Gość yyyyoung mann
cOOle i7 quad core, po co ci skan dyplomu. Wpisz sobie wyrażenie w Excelu (zamieniając : na /). Zawsze możesz jednak podważyć również arkusz kalkulacyjny...

Gość ja pyerdole
yyyyoung mann gdyby byla kreska idioto to bylo by to tylko pod 2 wiec i tak by wyszlo 9, rozumiesz, czy nie tepaku???

Gość Typowy z Zabrza
no to zle ci wyszlo, bo poprawny wynik to 1 ...

Gość equovantex
najprościej to sprawdzić odpalając krótki skrypt js w przeglądarce alert(6/2*3) otagujcie takiego SCRIPT i uruchomcie jako kod html i co wam wychodzi?

Gość odcienie szarości
to chyba jakieś jaja :O???

Gość ja pyerdole
ludzie czemu wy jestescie tacy tepi???? : i / to fakt ze to samo ale 6:2*(1+2) to 6 dzielisz tylko przez 2 tak samo bylo by z kreska ona byla by tylko pod 2 nie znaczy to ze cala reszta oprocz 6 byla by pod kreska

Gość Typowy z Zabrza
Kierrwa, ale wy jestescie tepi... Najpierw dodajecie to w nawiasie, czyli wychodzi 3. Potem mnozycie 2* zawartosc nawiasu, czyli 3 i wychodzi 6. A 6:6 to 1, debile ...

Gość yyyyoung mann
Typowy z Zabrza, a jakie ty masz wykształcenie?

Gość yyyyoung mann
Myślę, że już nie warto się angażować w dyskusję. Wiele na to wskazuje, że osoby, którym wychodzi 1 są zwolennikami PIS. "Bo nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne i białe jest białe".

Gość Typowy z Zabrza
Mam wyksztalcenie wyzsze, mieszkam w duzym miescie i glosuje na PO, nie to co ta ciemnota glosujaca na PiS 🖐️