Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plootkarze.

Nie pasuję do spoleczenstwa, dlatego jestem nieszczęsliwa :/ Tez tak macie?

Polecane posty

Gość Isabelle K.
Studiuję historię:) No i też czuję się tak jak ty. Na studiach niby jest parę fajnych osób, ale że tak powiem, nie mam z czym do nich startować. Przez ostatni rok strasznie się zaniedbałam, niby mam jakieś tam zainteresowania, ale nie jestem specjalistką w tych dziedzinach. Pracuję nad sobą, dokształcam się, ale zauważyłam też, że wiele zależy od nastroju. Kiedy dopadnie mnie dołek, zamiast skupiać się na pasjach, marnuję czas na użalaniu.

niestety popadanie w dołek jest łatwiejsze niż się z niego wygrzebywanie, to działa jak w naturze zgodnie z prawami grawitacji. O wiele tudniej bujać w obłokach. Dlatego trzeba mocno się starać, żeby w dołek nie wpadać i go nie pielęgnować w sobie.

Gość Ja mam podobnie też jestem
Może i by było warto, ale myślę, że spróbuje zrobić to o czym napisałem wcześniej ;).

Kochani uciekam, życzę Wam wielu wielu poztywynych wariactw na codzień, bo tylko one trzymają nas z głową w chmurach. Będę do Was tu zaglądać, ale dziś już nie mam czasu. Powtarzajcie sobie codziennie jak mantrę że będzie super i że jesteście super. Przed lustrem - to jest mega trudne zadanie ale działa. pa

Też nie jestem specjalistą w tym czym się interesuje.

Dziękuje Ci bardzo, że tak miło ze mną pogadałaś :) trzymaj się, też będę się zbierał sprzed komputera :)

Gość pomocna354768
Ja mam podobnie też jestem, na pewno w Twoim mieście są jakieś instytucje kulturalne. Uczęszczanie do nich na wykłady, prelekcje, wystawy może być dobrą okazją do poszerzenia horyzontów i poznania kogoś ciekawego. Możesz też zapisać się na wolontariat do jakieś organizacji - tam na pewno poznasz wrażliwych i wartościowych ludzi.

Gość martinaaaaaa
Isabelle K witam ja tez wybieram sie w tym roku na historię. Jestes zadowolona z kierunku?

Gość Isabelle K.
Tak. Kierunek sam w sobie bardzo mi się podoba. Problem w tym, że nie mam tam żadnych znajomych. Cierpię na fobię społeczną, nie umiem nawiązywać kontaktów z ludźmi. To wszystko sprawia, że nie odczuwam pełnej radości ze studiowania.

Gość martinaaaaaa
Dzięki za odpowiedz, pociesze Cie- ze mna bedzie na bank tak samo od pazdziernika :( jesli studiujesz w Wawie to czasem mozemy sie gdzies minac na korytarzu ;) pozdrawiam

Gość normalna__nienormalna17
Ja też mam takie wrażenie. Mam 17 lat, nie jestem jakoś brzydka, choć mam mnóstwo kompleksów, nigdy nie mialam chlopaka, nie jestem przebojowa. W gronie bliskich mi osob smieje sie bardzo, jestem gadatliwa... Ale juz przy niektorych nie, ja umiem pyskowac i to niezle, denerwuje mnie ze zwykle mnie zatyka :( Jestem inna, nie chodze na imprezy, nie pije, nie pale, nie mam nk, facebooka... Boje sie, ze bedzie mi ciezko w zyciu :( Nie wiem czy ono ma dalej sens....

Gość hardcorde
Nie lubie panienek wypudrowanych nie wiadomo co wszystkie dziewczyny z mojej klasy sa takimi paniusiami ze nie cwicza na wf bo im paznokiec sie zlamie ja taka nie jestem i to jest fajne badz soba :*