Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co dzisiaj robic mam

Co mozna dzisiaj robic w Warszawie? Moglibyscie cos polecic?

Polecane posty

Nie chce isc do knajpy na piwo, bo ostatnio mialam juz taki clubbing moze jakies oceanarium? w zoo juz bylam kilka razy jestem tu krótko, wiec nie bardzo wiem, co robic ;)

Gość Szymuś
Ważne by mieć gdzie zrobić kupę. Regularny stolec warunkiem dobrego samopoczucia.

Gość chdhhd
no tak...kolejna która z wiochy do wawy przyjechała

Gość to się nadaje na
oceanarium :):):) padłam :):):) nie ruszaj się z domu, od jutra znowu zapierdol ;]

Oceanarium :D :D a widziałaś żeby wawa miała dostęp do morza? :D idź do parku , teatru... do galerii handlowej , możesz kogoś sławnego tam spotkać

Gość pewnie te związane z
hmm a tobie nie pomyliła się Gdynia z Warszawą? Skąd pomysł na oceanarium? To juz lepiej wybierz się do Powsina i popatrz na kwitnące magnolie:)

Galerie pozamykane stąd pewnie dziewczyna zwariowała:)

z tego co wiem otworzono kiedys w C.H blue City Oceanarium, a przynajmniej taka mialo nazwę więc juz tak nie padajcie z tego śmiechu :classic_cool: i jeszcze jedno, nie przyjechalam z wiochy :)

Gość chdhhd
widac jaka z niej warszafianka:))

do galerii handlowej w wolny dzien? nawet jakby bylo otwarte to zadna to dla mnie rozrywka, a znane osoby widuje na codzien :)

za to z ciebie typowa warszawska menda :)

Gość chdhhd
wracaj dziewczynko do swojej miejscowości lepiej

źle ci tutaj - wracaj do domu, nikt na siłę nie trzyma przecież:)

ja mam wracac? a niby czemu to/ bo wy tak powiedizalyscie? i co z tego, ze jestescie rodowitymi warszawiankami? co z tego, ze sie tu urodzilyscie? pamiętajcie ze wasi dzxiadkowie, pradziadkowie tez skądś tutaj przyjechali :) a ja akurat tutaj mam najblizsza rodzinę od lat, wiele lat sie wzbranialam i nie chcialam tu przyjezdzac. niewazne zauwazcie ile w was jadu, ja sie grzecznie zapytalam, a juz stwierdzono, ze jestem zacofana wieśniarą wiesniak to nie osoba, ktora pochodzi ze wsi, a taka, ktora ktora takn sie zachowuje, mysle, ze jestescie wiekszymi wiesniakami niz ja :)

ja mam wracac? a niby czemu to/ bo wy tak powiedizalyscie? i co z tego, ze jestescie rodowitymi warszawiankami? co z tego, ze sie tu urodzilyscie? pamiętajcie ze wasi dzxiadkowie, pradziadkowie tez skądś tutaj przyjechali :) a ja akurat tutaj mam najblizsza rodzinę od lat, wiele lat sie wzbranialam i nie chcialam tu przyjezdzac. niewazne zauwazcie ile w was jadu, ja sie grzecznie zapytalam, a juz stwierdzono, ze jestem zacofana wieśniarą wiesniak to nie osoba, ktora pochodzi ze wsi, a taka, ktora ktora takn sie zachowuje, mysle, ze jestescie wiekszymi wiesniakami niz ja :)

Gość jadmjtpgjadmtjaja
umow sie na seks

W czerwcu będzie fajne wydarzenie w PKiN. Tajlandia Expo. To są targi, na których będzie można zobaczyć artykuły spożywcze, odzież, produkty codziennego użytku. To są targi biznesowe, ale "zwykli" ludzie też mogą przyjść i sobie zobaczyć.

A co ma oceanarium do morza? Jak kogoś stać, to może sobie zrobić potężne akwaria z fauną i florą morską nawet na pustyni.

sonia2011 W czerwcu będzie fajne wydarzenie w PKiN. Tajlandia Expo. To są targi, na których będzie można zobaczyć artykuły spożywcze, odzież, produkty codziennego użytku. To są targi biznesowe, ale "zwykli" ludzie też mogą przyjść i sobie zobaczyć. Fajnie, pójdę poobmacywać tajskie hostessy :P

Gość gość
Jak to co… impreza ;) Warszawa ma ich przecież mnóstwo, ja chodze na mazowiecka, masz tam chociażby klub Tygmont – jak kręci Cię dobra muzyka to na pewno będziesz zadowolona :) maja tez sporo koncertów, zerknij sobie http://tygmont.com.pl

Gość gość
Warszawa to tylko Live Club Tygmont! super klub z super atmosferą, super imprezy, koncerty, no i muzyka... MOC! Z moimi znajomymi tylko tam bawimy się w piątki :) http://tygmont.com.pl no i samo centrum co jest plusem i to dużym

Gość gość
W Warszawie to najlepiej wybrać się na striptiz do night club Coyote na Mazowieckiej. Centrum, Warszawa i życie jest piękne. Go go z prawdziwego zdarzenie, jak profesjonalny pole Dance to tylko tam! www.coyotenightclub.pl/

Gość gość
Jak teraz, w dzień to polecam basen :) Jedź do Parku Moczydło, już jest sezon, więc masz baseny na świeżym powietrzu, trawka (weź kocyk sobie). Ja kisnę w biurze, w Centrum i chciałabym mieć Twój dzisiejszy problem :) Miłego dnia!

Gość zelass
Wiesz co, mnie się bardzo dobrze spędza czas w centrum kultury Kokko Art w Łomiankach, tu ich strona - www.kokkoart.pl . Jeżdżę do nich już drugi miesiąc. Mają całą masę zajęć, warsztatów, organizują też koncerty, czy taki z prawdziwego zdarzenia klub filmowy z dyskusjami...Można tutaj spędzić praktycznie cały dzień...Do tego nie brakuje atrakcji dla maluchów. Mam zamiar zapisać syna na warsztaty kulinarne.

Gość gość
Ja polecam QUEST ROOM, w Warszawie, przy ul. Mazowieckiej 7. Już tłumaczę co to. To taki niby hotel. Zaraz po wejściu do jednego z pokoi, drzwi zatrzaskują się i zaczynają dziać się dziwne rzeczy. Musisz rozwiązywać zagadki.