Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uri boyka

KAŻDA SZMATA Z DZIECKIEM NIGDY NIE ZNAJDZIE FACETA

Polecane posty

Gość uri boyka

A JAK ZNAJDZIE TO BĘDZIE TO CIOTOWATY DESPERAT KTÓRY TYLKO CHCE ZAMOCZYĆ ZE WZGLĘDU NA PRAWICTWO! NIKT NORMALNY NIE BĘDZIE SIE BRAŁ ZA UZYWANĄ SUKE I TO Z BĘKARTEM! LWY RUCHAJAC SAMICE ZAGRYZAJA MLODE POPRZEDNIEGO SAMCA I TAK JEST WŚRÓD LUDZI! CZYIŚ BACHOR DLA FACETA JEST PRZESZKODA! PRZYPOMINAM PRAWDZIWEGO FACETA A NIE JAKIEGOŚ LAMUSA

Gość cOOle twarde
ameryki nie odkryles 🖐️

Gość uri boyka
to na twojej twarzy to tapeta czy woskowa maska?

Gość uri boyka
nieszczera ty to nawet bez dziecka nie znajdziesz , z takąmordą będzie ci trudno

Gość juz wylales swoje zale
to wypierdalaj 🖐️

Gość kikidee
yri srulli weź przestań pierdolić jak nie chcesz kogos z dzieckiem to znajdz bez po co obwieszczasz to światu kogo to jebie jesteś zwyklym szarakiem zużytym kondomem pewnie nikt cie niechce jestes samotny nieszczęśliwy nawet nie chce mi sie pisać taki jesteś głupi jesteś szowinistyczna świnią i to tacy jak ty robia dzieci i spierdalają bujaj sie i ciesz sie że nie jesteś kobietą

Gość 4S
Jeśli już, to żadna, a nie każda.

Co ty za brednie wypisyjesz,jak to nie znajdzie.Jak dziewczyna jest normalna i nie jest pieprznieta na punkcie swojego dzieciaka to znajdzie!Ludzie to nie zwierzeta i potrafia wychowywac cudze dzieci.Zreszta niektore zwierzeta tez.Kiedys ogladalem taki film o hienie brunatnej, co mieszkala w jaskini z malym, no i przyplatal sie jakis obcy samiec i przynosil im jedzenie, nawet z dziesieciu km.Bylo to naprawde wzruszajace!

Gość uri boyka
hahahaha tak jak myślałem isza tu tylko skurrwiałe lochy albo frajerzy :D jesteście nikim i nigdy nie poznacie prawdziwego faceta szmaty jak i nigdy nimi nie będziecie śmiecie

Gość Może i znajdzie
ale cóż zrobią ona i on,jak dziecko nie zaakceptuje nowego partnera matki.

Gość no ty na pewno
nie jestes prawdziwym facetem jelopku wiec nie masz sie co martwic na ciebie zadna sie nie skusi chyba ze facet :D

Gość uri boyka
znalazlas desperata krowo a nie prawdziwego faceta

Nieraz dzieciak nie akceptuje obcego faceta, bo jest zazdrosny o matke.Sam to przerabialem, jak czteroletnia corka takiej mojej dziewczyny, kidyc stanela na lozkiem w ktorym spalismy i powiedziela do mnie; "ty sobie idz stad, bo ty tu nie mieszkasz' !Tak tez sie zdarza!Na zaufanie dzieciaka trzeba zapracowac!Ale faceci lubia sie opiekowac, pod warunkiem, ze maja taka mozliwosc!

Moja zona, po rozwodzie tez szybko znalazla faceta , a dzieciak mial 7 lat i zaraz wyszla ponownie zamaz, za niego i sa do dzis.Ten nowy facet to chyba byl nawet lepszym "ojcem" niz ja!

tele-echo....ale mnie zaskoczyles....jejku jejku....

tele-echo----przyznales, ze moze ojczym jest leprzym ojcem niz Ty, z reguly facet nie mowi tak, oczernia, zwala wine na kobiete itd.... 100 punktow dla Ciebie w moich oczach...i ja tez uwazam, ze moj partner jest leprzym ojcem niz ten biologiczny...

Noxelia- ale ty glupia jestes, az brak slow, zeby to okreslic.Skoro ja jestem zerem to ty chyba -100

Moj syn , jak dorosl sam mi to powiedzial.Wiec co ma do rzeczy moje zdanie.Moj syn ma juz 30 lat i gadamy sobie czasem na facebooku, bo mieszka w Angli w Plumuth!

tele-echo---to juz dorosly mezczyzna...gratuluje dobrych relacji..

Relacje nie sa dobre, bo moj syn jest lakkoduchem i za duzo pije!Mial dobra dziewczyne, ale to zmarnowal i wiedzie zycie kawalera.A wnuka to sie juz nigdy nie doczekam, chyba, ze sam sobie zrobie!

Gość wikii3
uri boyka jestes okropny, poza tym to ladna dziewczyna czego sie czepiasz

tele-echo----doczekasz sie ,jak sie chlopak wyszumi...moze nie trafil na ta wlasciwa...

Juz i tak mi nie zalezy i chyba go wydziedzicze i zapisze wszystko na Kosciol!

Gość ines a ty znowu tu
:O

autor to zazdrosna laska, ktora w bliskim otoczeniu ma stycznosc z taka osoba i peka z zazdrosci, ze tacy ludzie moga normalnie zyc

do zjebanego autora!!! a może ty sam jestes takim gachem który sie zwiazał z laską z dzieckiem??? a może twoja mamusia wychowywała cię samotnie??? widac napewno ze masz jakąs skaze na mózgu skoro uwazasz ze kobiety z dzieckiem sa wybrakowane!!!!! TE SAMOTNIE WYCHOWUJACE DZIECI KOBIETY,SĄ SAME BO ODCHODZA OD TAKICH BARANÓW JAK TY!!!