Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tańcząca w Chmurach;>!

KoBieTy POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość ..........chmura,,,
nie wiem masakra moze podchodze do tego tak sentymentalnie poniewaz znalazłam sie 1szy raz w takiej sytacji trzeba było to bgardziej na chlodno wtedy wziasc ale wiesz sa lepsze gorsze dni zyje funkcjonuje ale nie jest dobrze.... nie chce juz teraz nic boli tylko,to ze nie stac go NA JEDNA ROZMOWE szczera w 4 oczy

No ja tu nie będę nic wymyślać w stylu "układaj puzzle", bo takie rzeczy to trzeba przeczekać i nowy chłop z czasem nadejdzie.:D

Gość ..........chmura,,,
obys miała racje, chciala bym bardzo zaczac normalnie zyc,,,, nigdy mu nie wybacze ,ze tak mnie potraktował oddalam wszystko co mogłam serce dusze czas uczucia a w zamian mie dostałam nic prócz kilku spotkan jak to wlasnie on mial czasu ajjj jaka ja byłam głupia masakraa

Gość ..........chmura,,,
wiem teraz ze on wlasie taki jest wtedy był moim idealem dzis wiem ze sama go wyidealizowałam :( boli juz długo 1 rozmowa by uleczyła a tak zostalam sama a on pewnie obiadek z rodzinka je:(

Gość ..........chmura,,,
właściwe to masz racje on nie zasłuzył na moje zainteresowanie jego prostacka osoba;/ ale wkurzylo mnie to ze zachował sie jak gówniaż;/ nie umial sie spotkac i pogadac jak dorosli ludzie;/

Jak koniec to koniec, po co się poniżać i błagać go o ochłap zainteresowania. W ogóle to szukaj nowego, a nie oglądaj się za tamtym.

Ale co myślisz? Jakby szyderczo zaśmiał Ci się w twarz to by było lepiej? Bo co on Ci może powiedzieć "mała było fajnie, ale sory..." Albo nie daj boże znowu zaczął Ci ściemniać. Dobrze jest jak jest, przejrzałaś na oczy

Gość chmurka i deszczyk
:D a ja przeczytalam KoBieTy POwRÓŻCIE:D i juz karty mialam rozkladac:P

Gość ..........chmura,,,
mam nadzieje,ze kogos fajnego spotkam ! juz nigdy wiecej takich sytuacji

Gość ..........chmura,,,
to rozkladaj te karty:P no przejzałam przejzałam a moze bylo by lepiej gdyby zbeształ mnie w ryj wysmial zabolalo by raz a porzadnie i bym gnoja znienawidziła

Gość ..........chmura,,,
ale zebrało mi sie na dolowanie dzis masakraaa;/ kurde tyle upokozen czasu straconego i dzis zostałam z niczym msakara

Kurna chyba zgłosiłam jakiś post do usunięcia przez przypadek, jak co to z góry przepraszam 🖐️