Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tańcząca w Chmurach;>!

KoBieTy POMÓŻCIE

Polecane posty

Nie wiem co mam zrobic jestem kompletnie załamana , byłam kochanka i on zerwał ze mna definitywny kontakt [ a Tyle sie nagadał,o przyjazni potem] ... nie umiem sie pozbierac nie umiem zrozumiec jak z dnia na dzien tak oddalil sie i w ogole

Jak się zgodziłaś na rolę kochanki, to wiadomo było od początku, że nie traktuje Cię poważnie, ale jako element przejściowy.

brałam pod uwage to ,ze predzej czy poznieij to sie musi skończyc tylko po co były te obietnice,,,,skoro dzis sobie nawet czesc nie umiemy powiedziec nie chce juz sie z nim spotykac ale czemu nie mozemy zostac przy normalnych zdrowych relacjach?????

Gość maleńka julietttt
poużywał i cześć

Zdrowe relacje to rzadko następują po byciu kochanką. Na zawsze zostaje zakiśnięta atmosfera jako pozostałość po tym co było. Poszukaj innego najlepiej i zapominaj.:P

Nie poużywał moja droga!!!!!!:) chodzi mi o to czemu dzis normalnie znajomymi nie możemy byc?

Gość Zuzanna Ameliiia
I b.dobrze zrobil facet. Teraz na pewno gosci w lozku nastepna naiwna.

Gość ..........chmura,,,
tak tylko zrozumiec go nie moge ,

Gość maleńka julietttt
gdzie się rodzą takie kretynki,które zgadzają się na bycie tą drugą

Gość ..........chmura,,,
nie było rozstan, zadnych z dnia na dzien przestalismy ze soba rozm nie moge zrozumiec , nic przeciez nie oczekiwałam od niego zupelnie ,,,,,,,, a on zachował sie jak ostatnia swiniaaaaa:( pisalam chcialam pogadac a on nicccc straszne to było pczułam sie fatalnie naprawde nawet cholera nie ma z kim o tym pogadac

A jak już się zgodziła , no to oczywistym jest, że kochanka to forma tymczasowa. żaden facet nie będzie się chciał kumplować potem.

Gość ..........chmura,,,
nigdy nie mów nigdy ,też kiedys myslalam,ze na takie cos sie nigdy nie zgodze a jednak wiem ze byłam głupia ale teraz co sie stalo juz sie nie odstanie

Gość ..........chmura,,,
myslalam,ze bedzie inaczej ten uklad nie opierał sie tylko na sexie itd dużo rozmawialismy bylismy "kumplami" o wszystkim moglismy gadac na ogol tylko gadac ,sex był jakim tam dodatkiem do tych uczuc ktore ja wtedy czułam... a dzis telefon milczy itd

Gość ..........chmura,,,
czego oczekiwałam??? niczego normalnych zdrowych relacji .... bo jak wiadomo cos ma poczatek i koniec ...ale rozmawiac normalnie mozna było , albo jeszcze inaczej mozna to wszystko bylo w oczy mi powiedziec brak odwagi czy frajerstwo?

No widzisz, dla niego to jak prowizoryczny związek- i tak zamienił na co innego, bo lepsze. Nie mówię , że z Tobą coś nie tak, tylko takie układziki zawsze są odskocznią, a nie niczym poważnym.

Ale kochanka to produkt przejściowy, po co on ma to ciągnąć. Nie chce , bo nic ponad pogaduszki i sex nie planował.

Gość ..........chmura,,,
znam oj znam ,,, moze sie przeliczyłam a moze zbyt malo doswiadczenia mialam nie wiem wiem jedno nikt nie był dla mnie tak wazny jak on..... troche nie umiem sie pozbierac wiesz jak to jest jak przez wiele miesiecy masz kogos kto daje Ci sile do działania , motywacje ktos dzieki komu wstajeeszz z usmiechem na twarzy?

Gość ..........chmura,,,
wiem ze na nic ponadto nie mialam co liczyc ale chcialam byc choc kolezanka jak on juz nie chcial byc kochankiem nie wiem jak z dnia na dzien mogłam stac sie dla niego tak obojetna....a kiedys chyba wazna tak bynajmniej czułam 'albo serce mmnie oszukało"

Nie wiem po co się pakować w takie rzeczy i angażować, jak potem się zostaje na lodzie i rozgląda gdzie to zniknęła tymczasowa sielanka. Znajdź sobie jakiegoś faceta, co na poważnie się będzie chciał związać.

Gość ..........chmura,,,
kop w dupe i to totalny ale wiesz co najbardziej boli ze po nim najmniej sie spodziewałam takiego zachowania a to wlasnie on mnie najbardziej zawiodł i zranil....:(

Gość ..........chmura,,,
myslisz,ze bym nie chciala kogos spotkac ale jakos pecha mam czy nie wiem Ale jak zacza nowy rozdzial skoro tego zamknac nie umiem choc probuje jak sie tylko da on ciagle powraca w myslach itd chore i zenujace nie wiem jak mogłam tak zatracic siebie