Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaROCZNIACZKAsss

Fajny taki prezent na roczek??prosze o opinie

Polecane posty

Gość jhhskjsx
ulalala :) super!! Bylam kiedys z moim synkiem 2 latka u koleżanki, syn nie umiał nacieszyć sie ta zabawką!potem cały zcas gadał mi żebym mu takie kupiła,ale kurde cena spoko,ja widziałam to w tesco za ponad 160zł!

Gość jhhskjsx
dlatego nie kupiłam,ale zaczelam sie zastanawiac,moze na 3 urodziny mu to kupie,a to juz za miesiac, potem ceny takiej nie bedzie,kupie i schowam. komentarze facet tez ma w porządku,zawsze bałam sie kupować na allegro,wiem ze trzeba czytać komentarze.

Gość mamaROCZNIACZKAsss
dzieki,moze ktos sie jeszcze wypowie?? Ja juz ponad 4 lata kupuje na allegro,raz sie wpakowałam,ale postraszylam policja,i nie tylko ja,ale zwrocono mi pieniadze,wole kupowac od kogos kto juz dlugo sprzedaje na allegro.

Gość mamulina koszulina
moja córka dostała ją od cioci jak miała 10 miesięcy :) teraz ma prawie 2 latka i dalej chętnie się nią bawi :) naprawdę fajna zabawka :) polecam :)

Gość lkss
Myslę że bobas bedzie miał frajdę :) widziałam już to kiedyś gdzieś,fajne.

Gość maaaaaaaaaaa
a musicie kupowac firmowe? są podróbki tej fontanny po 19 czy 29 zł..

Gość mamaROCZNIACZKAsss
gdzie są takie podróbki???

mój syn dostał dokładnie taką zabawkę na roczek i muszę powiedzieć, że bardzo mu się spodobała, szczególnie ten strumień powietrza :) jak piłki pouciekały to wietrzył sobie grzywkę nad tym strumieniem :) Radochy miał co niemiara :D teraz już mu się trochę to znudziło, ale bawił się nią ładnie :) polecam :)

Gość mama z irlandii
moim zdaniem super prezent mój bratanek miał tez dostał na roczek bardzo się tym fajnie bawił nawet jak skończył 2 lata

Gość mamaROCZNIACZKAsss
noo super dzięki dziewczyny! Jest tego tyle że niewaidomo co wybrać, a z tą podróbką to i tak juz nie kupie,bo kupilam oryginał, może rzeczywiscie jakbym pomyślała wcześniej...to jeszcze bym coś dokupiła,ale nie ma co rozpieszczać dzieci tymi zabawkami :)dzieki!