Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy men . . . .

wytłumaczcie mi dziewczyny po co mi stały związek

Polecane posty

skoro młode dziewczyny opierdolą mi kolbe za 30zł? i tak mam niskie libido. więc wydam na nie 240 zł miesięcznie i będe miał robionego loda przez różne dziewczyny. Więc po chuj mi stała dziewczyna która chuj wie czego będzie oczekiwać odemnie?

Po nic. Nie zawracaj sobie głowy takimi bzdurami

Ciekawe czemu chcesz tego tłumaczenia, jak ci tak dobrze z opitoloną kolbą za trzy dychy raz na tydzień.:D

Oj chyba widze desperacje. Moze po prostu warto kogos pokochac? Poczuc cos niesamowitego? Zyc dla kogos?

Gość IMO13809
Laski, a powiedzcie tak szczerze bez ironii - do czego Wy się nadajecie?

?

Gość IMO13809
Klara - nie teoria, tylko fakt, ale mniejsza z tym. :classic_cool: Czekam na argumenty - co nam możecie dać oprócz siwych włosów, kawałka otworu, potomka i alimentów?

IMO- widocznie ty nie potrzebujesz nic poza kawałkiem otworu, to nie zwalaj własnego zredukowania na kobiety:D.

Gość taka sobie kobietkaaaaa
mozemy wam jeszcze stworzyc niesamowity debet na karcie kredytowej :D:D: to jak bierzesz????

Gość IMO13809
I argumentów jak nie było, tak nie ma. Za to jest profilowanie podejrzanego godne najlepszych agentów CSI - Miami. :classic_cool:

Gość IMO13809
taka sobie kobietkaaaaa "mozemy wam jeszcze stworzyc niesamowity debet na karcie kredytowej : to jak bierzesz????" Karty kredytowej nie posiadam, ale jeśli potrafisz równie dobrze robić długi, to biorę. :P

hmmm w sumie dlugow nigdy nie robilam ale czego sie nie robi w imie milosci :D to bierz :P

IMO, no bo ty widzisz tylko prokreację, majątek i potomka, a nie uwzględniasz więzi emocjonalnej, wsparcia, towarzystwa, ubogacających dyskusji z kobietą. Dostrzegasz tylko takie prymitywne rzeczy.

Gość IMO13809
Mam nadzieję, że płodna jesteś, bo zawsze marzyłem o alimentach płaconych na trójkę dzieci. ;)

"i tak mam niskie libido." eee, facet z niskim libido faktycznie nie nadaje się do związku, bo co komu po takim? :o ale wiedz, że lodzik robiony z zaangażowaniem jest 100 razy lepszy od takiego za kasę :classic_cool:

Gość fajnie miec dom i dzieci
poki nie dojrzejesz, taniej wyniesie dmuchana lala. Tyle,ze potem lepsze panienki moga byc przebrane, a mlodsze niechetne

Gość IMO13809
Klara - mówisz o ogólnie pojętej bliskości, jaką kobieta może zapewnić mężczyźnie - aspekt ten zawarłem w części o siwych włosach. :classic_cool:

"ubogacających dyskusji z kobietą." no weź, ile można gadać o błyszczykach i tamponach? :classic_cool:🖐️

imo plodna jak najbardziej tylko ze z twoim libido nie wiem jak jedno nam sie uda zrobic chyba ze chcesz placic na nie swoje?? :D:D mysle ze to da rade sie zalatwic :D:D masz jeszcze jakies marzenia?

Gość dsvfs
po gówno. weź sie od nas odwal impotencie. wal sobie te dziwki a normalne dziewczyny w realu zostaw tym którzy nie zadają takich bezsensownych pytań. serio, zrób takiś znak na czole żeby cie rozpoznac z daleka i spieprzać :D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajsa
chwała że tak myślisz ;p jedna kobieta zachowana ;d

IMO, no jak ty takimi argumentami operujesz, że przyjaźń ze strony kobiety to siwe włosy i nerwy to cóż ja mam ci odpowiedzieć? Że nie? I tak w kółko? :D Reminiscencja, ja tam gadam jeszcze o czym innym niż błyszczyki. Pogratulować imponującego zaplecza do dysput.:D

Gość IMO13809
Laska - moje libido jest w porządku, na trójkę bobasów starczy, ale dodatkowe dzieciaczki innych fagasów są zawsze mile widziane. :P

"Reminiscencja, ja tam gadam jeszcze o czym innym niż błyszczyki. Pogratulować imponującego zaplecza do dysput" taaa, właśnie widać na kafe jak gadasz, aż mnie mdli z fascynacji :D i w dodatku nie masz "poczócia chómoró" :P

Gość IMO13809
Klara - bo czy przyjaciel, czy kochanek Wy nie potraficie opędzić się od emocjonalnego dramatu...

"ale dodatkowe dzieciaczki innych fagasów są zawsze mile widziane." a kto będzie płacił alimenty na slodką dziatwę? :P

Reminiscencja, twoje uznanie jest dla mnie najwyższa wartością w życiu. Zabiegam o nie w pocie czoła. :D Wiesz, mój post tez był żarcikiem, nie trzeba się spinać.

IMO, nie przesadzaj z tym dramatem:P.. Baby po prostu częściej biorą na poważnie znajomości niż faceci.