Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaija

kredyt mieszkaniowy-z dopłatami czy bez?

Polecane posty

Gość Ja wiem i powiem :)
moment sprawdze te banki

Gość Ja wiem i powiem :)
multibank nie daje w CHF mBANK się wycował z CHF - daje jak się uprzesz, ale się nie opłaca marża powyżej 4% pko BP nie podaje na stronie oprocentowania w CHF BPH daje na 80% z oprocentowaniem od 2,6% do 4,4% w zależności od kredytu, przy 2,6 na pewno rata byłaby mniejsza niż w PLN deutsche bank nie daje w CHF (tylko euro i pln) polbank daje w zależności od kwoty kredytu od 3,80% do 4,40% nie opłaca się, Jeśli tak sprawdzałaś swój kredyt jak teraz napisałaś o pożyczcę w CHF to nic dodać nic ująć. Skoro jesteś zadwolona ze swojego kredytu to się cieszę. :) własne szczęście najważniejsze :-P

jeśli chodzi o te banki, to teraz weszłam na pierwsza lepsza stronę i wpisałam kwoty kredytu i okres kredytowania, te mi wyskoczyły jesli chodzi o franki...nie przyglądałam im się, które udzielają a które nie...bo to już mnie średnio interesuje co do deutsche banku, kiedy ja brałam kredyt to udzielał we frankach bo kolega, który tam pracuje robił mi prognoze

Gość belissa01
Czyli z tego co piszecie, wynika że kredyt z dopłatami korzystniejszy jest w krótszym okresie czasu, np. na 10 lat, a np. przy 20 lepiej wziąć bez dopłat? A gdy na 15 lat to średnio ;)

Gość jestem doradcą Open Finance
Przypadkiem trafiłem na ten topic. Chętnie odpowiem na wszelkie pytania. Pomoge nawet w załatwieniu kredytu hipotecznego jeśli kogoś to interesuje. U mnie to nic nie kosztuje - zupelnie tak jakby poszlo sie bezposrednio do ktoregokolwiek z bankow. A odpowiadajac na pytanie z topicu - Oczywiscie ze kredyt RnS jest lepszy niz bez doplat. Po prostu, kto ma mozliwosc powinien wykorzystac darmowe wsparcie od rzadu do odsetek.