Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PX

NO SCAR

Polecane posty

Gość PX

hej mam pytanie . czy uzywal ktos masci no scar? i moje pytanie brzmi - czy masowanie polega na tym zeby masopwac tak dlugo az wchlonie czy az bedzie sie luszczyc ? ?!?

Gość sindikejt
tak ja stosuje ten krem już od 3 tygodni i na początku było lepiej a teraz mnie strasznie wysypało na policzkach ale nie wiem czy to wina tego kremu czy belissy którą też stosuje od 3 tygodni...ale czytałam gdzieś że ten krem zatyka pory i pewnie też się do tego przyczynił ehhh sama już nie wiem co robic czy dalej sie nim smarowac czy sobie odpuscic bo teraz wyglądam fatalnie z tymi pryszczami :O a co do smarowania to ja robie tak że najpierw smaruje się nim przez kilka minut aż zacznie sie luszczyc a potem nakladam 2 warstwe i delikatnie wklepuje

Gość PX
ja mialam tak samo tzn wyszly mi z 3 proszcze;/ ale juz nie wychodzą ;) dostuje go prawie 2 tyg.. :):)

Też stosowałam No Scar, ale działanie uboczne tego kremu było ponad moje siły - co z tego, że blizny były mnie widoczne, skoro po tygodniu używania wysypało mnie na brodzie i czole? Preparat zdecydowanie nie dla mojej cery, teraz zastanawiam się nad mikrodermabrazją - byłam na konsultacjach w krakowskiej Estetice i okazuje się, że już po paru zabiegach moje blizny i przebarwienie powinny znikać stopniowo, potem zawsze mogę używać kremu rozjaśniającego.

Gość grftgrtr
hmm a wiec te pryszcze co mi wyskakuja to pewnie od tego kremu ;/ wlasnie tak sie zastanawialam bo odkad stosuje no scar ciagle cos nowego sie pojawia :( ale ja raczej bede sie smarowac dalej wole miec pryszcze niz blizny

Gość PX
mi juz nie wyskakują w 1 tygodniu tlyko 3 i juz nic nie wychodzi.. :) ja tez myslalam nad mikroderm. ale obawiam sie tego strasznie czytalam ze w niektorych przypadkach moze sie pogorszyc.. ja raczej szykuje sie na fraxel. drogo ale - chyba warto ;)

Gość do zielonej wrozki
Ja niestety żałuję zakupu tego kremu bo mnie po nim wysypuje :O :( Zapycha strasznie pory. Nawet po jednym użyciu widzę,ze mi się krosty robią. Miałam trądzik i nie chcę już tego nigdy więcej. Zostały mi po nim dziury. Myślałam,że no-scar troszkę je spłyci, wygładzi cerę, bo czytałam również pochlebne opinie. Niestety w moim przypadku sprawdziły się tylko te, że krem zapycha :O

Gość PX
npo niestety. ale moze sproboj ' cepan' slyslzlaam ze pomaga i tez na blizny. :) kazdemu pomaga co innego ;)

Gość kozicaaa
no wlasnie to jest wlasnie caly no scar ;/ niby pomaga na blizny ale wysypuje strasznie