Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Życzę powodzenia maturzystom!

Polecane posty

Gość nie dziekuje
no wlasnie oby sie udalo obym nie dostala pomrocznosci ehh... nawet spac isc nie moge:( w ogole teraz zastanawiam sie czy mam byc w szkole o 7,30 czy 8,30 ;/

Gość zaniepokojona..
bądź krótko po 8. ja przez autobus byłam chyba jakoś 20 po 8 to czułam nienawiść od komisji... przewodnicząca chyba by mnie stamtąd wygoniła jakby mogła, a nawet pobiła :o idiotka :( na samo wspomnienie mi słabo. a potem siedzenie 40 minut na sali jak te głąby :o dajcie spokój... :/

Gość nie dziekuje
no wlasnie nie wiem co nam tam mowili w szkole, bo nie chodzilam ostatnio. Dlatego sie zastanawiam tez w internecie znalazlam info, ze o 9 matura, ale wolam sie upewnic

Gość lalala kotki dwa9
dzieki ;) 🖐️

Gość e3e3e3e3e3
Ech Carrie a Ty? Kolejny raz dajesz se spokój i odkładasz sprawę na przyszły rok???:classic_cool::classic_cool:

Gość nie dziekuje
no wlasnie nie wiem czemu oni chca zeby byc tak wczesnie u mnie mature zdaje ledwie 70 osob wiec szybko pojdzie rozsadzanie

Gość nie dziekuje
nie dziekuje tak sobie napisalam.. ale w przesady nie wierze np.czerwonych majtek nie zakladam

Gość nie dziekuje
ja za rok tez bede pisac przez nablizsze kilka lat pewnie bede co roku a maju sie stresowala:)

Gość e3e3e3e3e3
Ja szykuje sie do pracy na kasie. he he :D:D to się może spotkamy....zaczynasz o siódmej też????:classic_cool:

Gość elo elo 3 2 0
ja jutro poprawiam, powtarzam materiał, m.in. siedząc na Kafe :classic_cool: jestem przy średniowieczu, nie dziękuję :D :):)

Gość nie dziekuje
dopiero teraz za powtarzanie sie wzielas?

Gość elo elo 3 2 0
co może być na tym rozszerzonym polskim... eh pewnie wszystko :D wiadomo :P

Gość nie dziekuje
u mnie na sali bedziemy pisac, ale wolalabym w mniejszych salach.. zawsze mam pecha i trafiam na jakas nierowna lawke i mi lata;/ i to przeszkadza.

Gość justyna aa
mój kurde nie zda:O on wie mniej niż ja teraz 😭 fajny facet z niego tylko wiedza ta narzucona jakoś mu nie służy kocham go i chcę żeby się odnalazł ale co mogę więcej?????????? warunki ma spokój ma kobietę ma kasę ma co ja mogę więcej??????

Gość elo elo 3 2 0
a kto powiedział, że TERAZ WZIĘŁAM SIĘ za powtarzanie? :)

Gość nie dziekuje
tak to zabrzmialo:) ja epok w ogole nie powtarzalam tylko lektury

Gość elo elo 3 2 0
ja chyba bardziej właśnie epoki i wszystko do analizy, lektury trochę po macoszemu

Gość nie dziekuje
Podobno mozna mature napisac bez uczenia sie wiec skoro troszke sie uczylam.. to bede dobrej mysli.W sumie zalezy komu na jakich wynikach zalezy mi tam na 50%

Gość elo elo 3 2 0
żeby zdać, czyli mieć te 30%, to wiadomo, że niewiele trzeba robić. ale żeby zdać lepiej (-> dobrze), to już tak się nie da. nie lubię, jak ktoś cwaniakuje. zdaje rozszerzony przedmiot na 70%+ i pieprzy, że nic nie robił, że można sobie olać i zdać... a wiem, że kuł niemało. nie lubię takich ludzi :o heh wiem że odbiegam od tematu :P :)

Ja się NIC nie uczyłam a 3 lata się obijałam. Z tym, że jestem w dość dobrej szkole, choć to ma niewielkie znaczenie. Poniżej 70% to mnie udusza. A jeszcze rozszerzenie mam o 14.