Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaRyChAaaa.

Mam pewien problem

Polecane posty

Gość MaRyChAaaa.

Więc mam 15 lat i pale marihuanę. Nie wiem od jak długiego czasu (około roku), i nie chce przestac. Chodzi tu o czas działania.. Powinien on wynosic oczywiście w zależności od dawki i rodzaju 1-3 godzin. Jest tak jak napisałam, ale ono (działanie) powraca, np. na następny dzień, czy nawet dwa dni pózniej. Dzieje się tak w szczególności gdy jestem w towarzystwie. Nie proszę o odpowiedz, w której będzie napisane abym przestała ja zażywac, tylko co mam zrobic aby jej działanie nie powracało, jak opisałam wyżej. Mam może ograniczyc ilośc jej zażywania (choc jest ona bardzo mała), czy może częstotlliwośc (ona także jest niewielka - około dwa razy w tygodniu) ? Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Gość palaczkakakakaka
hmmm, ton bardz dziwne chyba to sobie wkrecasz, bo ja pale bardzo dlugo i niem mam takich objawow. a skoro mowisz, ze to sa male dwaki to juz calkiem nie powinno byc takich reakcji... poza tym mowisz, ze nachodzi cie to jak jesztes w towrzystwie, s to nie ma sensu, brkuje w tym co pieszesz logiki!!! ale dziewcz\yno, nie pal tego w tkim mlodym wieku! jeszcze bedziesz miala czas

A w jaki sposób powraca? Dostajesz głupawki jak po paleniu? Młoda jesteś - takie yebnięcie jest naturalne i bez palenia więc to nie skutek jarania dzień wcześniej

To dlatego ze nie palisz marihuany, tylko marihuane nasaczona jakims syfem. Sprzedaja ja tak, bo jak juz nasiaknie, to raz ze ma kopa wiekszego, a dwa jest ciezsza, wiec drozej schodzi. Palisz jakis syf i Ci robi wode z mozgu. smacznego.

Ja nigdy tego nie paliłam i nie zapale...myslisz ze jestem staroswiecka? Lumpa lepiej modnego sobie kup, tym lepsze wrarzenie zrobisz na kolegach. Szkoda zdrowia. starsza siostra monia