Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgfvrgfvrt

Moja kobieta jest infantylna.!!!

Polecane posty

Gość tgfvrgfvrt

Czasami to mile ale na dluzsza mete takie irytujące...Zachowuje sie jak takie letnie dziecko a ma 25lat... Osatnio ucze ja jezdzic konno radzi sobie niezle ale jeszcze nie skakała..idzie z koniem na wielką przeszkodę daje mu mocną ldyke i ze słowami "ten skok jest dla CIebie"skacze na moich oczach...To bylo wiadome ze spadnie...Tylko dziecko nie jest wstanie trzezwo ocenic swoich umiejetnosci.....bo to byla przeszkoda wysoka dla zaawansowanych..OCzywiscie spadła...NA szczescie nic jej sie nie stało..ale mogła sie zabić..Bo dla mnie chciala tez ladnie wygladac i nie miala kasku...:O

Gość ueeeueee
to sie dobrze dobraliscie.......

To samo pomyslalem :D Wez jeszcze ja troche obsmaruj na kafe, to bedzie takie powazne, rzeklbym, dorosle :D

Gość tgfvrgfvrt
na jakiej podstawie tak sądzisz?

Gość tgfvrgfvrt
rozmawialem z nia o tym oczywiscie uwaza ze nie ma problemu..Przed nikim jej nie obsmarowuje sa faceci co narzekają matka albo kolegom a ja pisze anonimowo na jakims forum:O

Gość tgfvrgfvrt
za kazdym razem jak sie pokłocimy o cos to jak dziecko podchodzi ze swłowami "zgoda?????"Zamiast normalnie rozmawiac nie ma tematu i to jej rozkoszne "zgoda":O

Gość tratatata ta!
winni sie tlumaczą! albo zmien sobie panne albo nie siej plot na nią!:P

Gość ale jestes podly
ten skok byl dla CIebie:D:D

Gość byyrj
z tym zgoda to przeginasz, takie czepialstwo z Twojej strony :D nie chcesz jej i szukasz pretekstow, zeb zerwac :P

Gość Marlenka25
a może coś wiecej napisz o niej

Gość podoba mi sie
od dawna jestescie ze soba? mieszkacie razem? zachowuje sie tak zawsze czy tylko przy tobie?

Gość ale jestes podly
byyj----myslisz troche??:Ogdybym chcial z nia zerwac i jej nie kochal mialbym gdzies ze rozwali sobie łeb... Slabo mi sie zrobilo jak to zobaczylem zirytowała mnie ta bezmyslnosc tak ze nawet pisze o tym na kafe,bo moj kolega wten sposób stracil zycie!:O

ale jestes podly, zapomniałeś zmienić nick ;).

Gość tgfvrgfvrt
mieszkamy rok razem..kocham ja bardzo..ale ma takie zagrywki..Jezdzi bez prawka maluchem bez dachu..sama taki kupila i twierdzi ze sie uczy ale jestes podly to ja podbilem temat do gory bo nikt nie pisał:D

Gość tgfvrgfvrt
potrafi np plakac jak dziecko bo cos spalilo sie jejw kuchni..Tego nie da sie opisac ale czasami zachowuje sie jak zaburzona..Placze bo niby ja nie bede jej kochal bo sie schabowy spalil i co ja bede teraz jadł... Rany kocham ja ale takie zachowania mnie wkurwiaja

Gość tgfvrgfvrt
albo te jej zarty...Np zazartowalem ze moglaby na wieczor ubrac sie jakos seksownie i zrobimy jakas fajna scenke(w sensie erotyczną)a ona z usmiechem na twarzy weszla do sypialki w starych kalesonach swojego ojca

Gość byyrj
dziwny jestes, jak tylko to, ze ukochana osoba rozwali leb, cie rusza, a jak inna to juz nie :D pisalam o tm jej 'zgoda', przeciez to nic takiego ale jak takie glupstwa wkurzaja, wtedy najczesciej jest to sgnal ostrzegawczy. jak kocham, to takie glupotki dodaja uroku i rozczulaja, a ona cie zaczaela draznic, i to coraz bardziej...

Gość byyrj
ktos sobie jaa robi :D

Gość tgfvrgfvrt
to nie jaja na powaznie ona ma takie poczucie humoru niezawsze mnie to wkurza ale jak takie rzeczy zdarzaja sie jeden po drugim to jest to irytujace mimo uczucia

Racja. Najprawdopodobniej faza "zakochania do szaleństwa" mija i nagle dostrzegasz w Niej te wszystkie wady. Pytanie brzmi: czu uda Ci się je zaakceptować i będziecie mogli Wasze uczucie nazwać Miłością, czy dojdziesz do wniosku, że wkurza Cię to za bardzo i okaże się, że to tylko kolejny związek nie wnoszący nic więcej poza doświadczeniem i miłymi wspomnieniami..

Gość Marlenka25
jak ją tak bardzo kochasz to musisz to zaakceptować z zaciśniętymi zębami

Gość Marlenka25
ojejku biedaczek poważny się znalazł

Faktycznie dziewczyna trochę przesadza (np. z tym schabowym), chyba, że takie jazdy ma tylko w konkretnych momentach miesiąca (np. PMS, ale wtedy jest to okoliczność łagodząca na morderstwo) Na pewno jest nierozważna (skorki bez kasku), ale nie czepiałabym się o zachowania typu "zgoda?" po kłótni.

Gość byyrj
to est przkre, jak trudno sie dobrac kogos innego te zarty smieszylyby do lez, jego irtuja ;)

Gość tgfvrgfvrt
no ok z ta zgoda mzoe przesadzilem chodzi o to ze kłotnia jest powazna a ona jakby nikgdy nic tym zgoda traktuje to jakby dzieciw piaskownicy poklocily sie o grabki.. ze schabowym zdarza sie to bardzo czesto...raz wakacjach na mazurach odwalila taka histerie ze moj przyjaciel myslal ze ja bije...albo awanturuje sie z tak blahych powodow..Nawet ze mna zrywała ,bo poco mi "taka dziewczyna ktora nie umie zrobic obiadu"

Gość Marlenka25
ale masz problem naprawde

Z tymi kalesonami ojca to podszyw, czy naprawdę tak zrobiła? :D

Jak dla mnie brzmi to jak zaburzenie emocjonalne. Nie jest to nic bardzo poważnego, krótka terapia powinna pomóc, a może ma jakieś silne wahania nastrojów, które mogą być spowodowane niestabilnymi hormonami? Tak czy inaczej warto z nią pogadać, ale licz się z tym, że w dużej mierze jej dziecinny sposób bycia zostanie nie zmienny, zmienić może się tylko podejście do niektórych spraw.

Gość tgfvrgfvrt
nie podszyw naprawde tak zrobila..