Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitakrakówaanja

Z czarnych włosów na blond. Czy włosy są w stanie to wytrzymać? Foto

Polecane posty

Gość czasami warto jest jednak zary
zykować!ja też jestem brunetką z natury.Długo farbowałam się na ciemną czekoladę i z dnia na dzień postanowiłam zostać blondynką.Wszyscy,ale to dosłownie wszyscy mi odradzali.Mówili że mam ciemne brwi,rzęsy,że to nie mój typ urody,że tak mi pasuje i co?Na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie siebie w ciemnych włosach i była to wspaniała decyzja,inni też tak uwżają:)

Gość gratinka
Ja nie tak dawno robiłam dekoloryzację i fryzjerka zrobiła mi z ciemnobrązowych włosów ładny, ciepły, miodowy blond :) Wygląda ślicznie, wszystkim się podoba, nie wygląda tandetnie i jedyną wadą jest to, że włosy farbowane po dekoloryzacji mają bardzo delikatny, słabo widoczny, złotawo-rudy poblask. Ale tak jak piszę jest to ledwo widoczne i nie przeszkadza, poza tym po kolejnym farbowaniu ma już tego nie być :) Co do zniszczenia włosów- tuż po zabiegu byłam w szoku, bo miałam wrażenie, że są mięciutkie i odżywione. Dopiero teraz, po dwóch tygodniach, widzę, że się trochę skruszyły i jednak są podniszczone. No ale ja nie żałuję :)

Gość do gratinka
a masz jakieś zdjęcia?:) nawet bez twarzy

Gość prawie blondynka
przylacze sie do was tez jestem fanka blandu.Jestem naturalna szatynka i zachcialo mi sie blondu wiec poszlam do fryzjera i zrobilam wyszlo super ,zadowolona bylam, ale jak pojawily sie odrosty postanowilam sama sobie odmalowac wlosy kupilam rozjasniacz i farbe po moim zabiegu upiekszajacym wstydzilam sie wyjsc na ulice :D teraz sie z tego smieje ale wtedy zalamka no :|.Poszlam wieczorkiem do mojej fryzjerki ona dopiero miala ubaw jak mnie zobaczyla (wlosy mialy kolor pomaranczy).Wiem jedno w zyciu sama nie zafarbuje sobie wlosow.

Gość Princesskaaaa
ja mam naturalnie ciemne wlosy, ale zawsze chcialam byc blondynka wlosy zaczelam rozjasniac po maturze to juz jakies 8 lat temu zawsze rozjasnialam sama wlosy nadal mam heh chociaz nie zawsze wychodzi mi od razu zamierzony kolor przymierzam sie zeby na rozjasnione wlosy polozyc jakis platynowy blond ale boje sie efektu

Moim zdaniem dekoloryzacje powinno się wykonywać tylko u fryzjerów. Moja koleżanka niestety sama zaczęła kombinować i w ten sposób szybko zniszczyła sobie włosy.