Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiePYTANIAdoMAM

DO MAM- ile macie lat, wzrostu i ile ważycie? w jakim wieku są Wasze dzieci?

Polecane posty

Wiek - 18 Wzrost - 165 Waga - 54 Dziecko - Rok Czy moje zdrowie uległo zmianie ? Hmmm .. migrena . Chyba tylko .

Gość jakoś sobie radzę
31 lat 3 dzieci 175 wzrostu,52 kg wagi nigdy nie stosowałam diet ,po ciążach "najgorsze "rzeczy jakie mi zostały to: rozstęp pod pępkiem dość spory bo ok.1cm szer.i 3 dł. całe szczęście ,że już wyblakł bo kiedyś był niebiesko fioletowy oraz piesi zmalały z rozmiaru dużego C na B ,tak po za tym jestem zdrowa jak koń. Aha zapomniałam ,troszkę zęby mi się sypały podczas ciąż ,dlatego robiłam je będąc nawet w ciąży ,choć niby nie powinno się .

Gość ktos jeszcze się wypowie
?;)

Gość kiciorek-ek
wzrost- 160 waga- 52 (ważę mniej niż przed ciążą) dziecko ma ponad dwa lata. Zdrowie OK, tarczyce i hormony badałam. Ogólnie czuję się lepiej niż przed ciąża.

Gość mama z irlandii
31 lat, 152 wzrostu, 62 kg synek 23 miesiące

Gość zieelloonnkkaa
Mam 27 lat. Wzrost 156. Waga 49 kg. Corka-3 latka.

Gość taka jedna mamma...
lat 31 rocznikowo ;) 173 wzrostu, 55kg żywej wagi :D, dzieci 10 i 2 lata

lat 29 wzrost 160 waga pzred ciazami 56 po 1 ciazy 62 (po ok roku dopiero schudlam z 74) po 2 ciazy ok 6mcy znow 62 (z 72 w dniu porodu), teraz 61 zdrowie bardzo mocno podupadlo - problemy z wydolnoscia krazenia, stawami, zebami, ogolnie ze wszystkim :( badalam tarczyce jak nic nie chudlam ale tez nic konkretnego nie wyszlo, taka moja uroda

Gość zimna cola
22 lata, 170cm, 56 waga, tyle samo przed porodem, dziecko 9 miesięcy. Wszystko tak jak przed porodem.

27 lat, syn w lipcu skończy 5 lat, mój wzrost 168, waga 55, tak samo przed ciażą, zdrowie jak przed ciążą. Ostatnio ginekolog przy usg zapytal czy na pewno rodziłam;) czyli niby co, dużo kobiet ma gorsze zdrowie?

wiek 24 syn 7mc waga: ok 52-54kg przed ciążą 50 wzrost 160 ale w ciąży przytyłam prawie 30 kilo i już myślałam że jest po mnie :P a tu proszę trochę diety, siłownia i waga prawie w normie, nakładam wszystkie ubrania z przed czasu ciąży ale mimo wszystko widzę że moje nogi zrobiły się trochę większe niż wcześniej i już tego nie zgubię na pewno, zawsze miałam spore uda (NIE GRUBE! żeby nie było że narzekam, ale nie były chude!) no to teraz są jeszcze ciut większe i łydki też hm tłuszcz z ciąży zamienił się w mięśnie i taką grubszą skórę mam na nogach oj nie wiem plote głupoty :P nie wiem jak to opisać kiedyś byłam filigranowa a teraz trochę mniej i bardzo opadły mi piersi :( zawsze były małe a po ciąży i karmieniu wyglądają fatalnie takie wiszące rozciągnięte, to i tak je masuje codziennie to tylko w dotyku na razie się zmieniły, w dotyku są troszkę jędrniejsze, a poza tym jest ok! nie narzekam na prawdę (tylko opisuje) aa i włosy masakra !! ja już jestem prawie łysa - to jest jedyne na co jestem tak na prawdę zła po ciąży

wiek: 28 lat wzrost: 178cm waga: 65kg dziecko: 2,5 roku ważę 7 kg mniej niz przed ciążą ;) waga ta jest optymalna dla mnie :) problemów zdrowotnych nie mam

wiek 22 wzrost 155 waga 43 wiek dziecka 8 miesiecy Zdrowie .. ciezko powiedziec- chyba mam anemie, niedowage, ale nie choruje, nie lapia mnie grypy itp. Ogolnie chyba nic sie nie zmienilo, procz tego, ze mi czesciej slabo prez ta anemie. No i do dzis nie dostalam okresu :/

Gość mamy piszcie jeszcze
;)

Gość ktos jeszcze się
wypowie?;)

Gość sklepowa
a ja mam 25 lat, córcia ma niecałe 2 latka i po ciąży sporo schudłam. Ale od zawsze byłam raczej "bardzo puszysta". Przed ciążą ważyłam ok 110kg:( A zaraz po 97kg:)

Gość no mamy piszcie
:)