Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paderewski Pader

Ktora z tych modelek jest wg was najladniejsza i dlaczego?

Polecane posty

Najladniejsze sa dwie na srodku w drugim rzedzie - dlaczego? - bo wszystkie inne sa fatalne

to juz bylo i podobno jedna z tych lasek to dziewczyna kogos-tam od 3 lat...a na modelki to niektore troche za grubiutkie sa...moze to kandydatki na modelki...

piczekson ta przed ostatnio blondynka z miss wroclawia jest sliczna ;)

oj z tego wrocławia to mógłbym wybierać, ciekawe czy tam serio są takie lachony na ulicach? mi sie najbardziej podoba miss 6 ta ilona ma w sobie coś , miss 7 tez, miss 8 podobna do Claudii Schiffer, miss 9 laska, ale czemu ma na imię Tania? :o miss 10 ma w sobie cos z Angeliny Jolie! no ta przedostatnia blondyneczka też laleczka niezła :) a widzieliście paszczury z wawy ? :(

modelki...??z ktorej storny niby??ani jedna z nich nie jest wg mnie ladna. co do tych z wrocka..ten rudzielec-piekna kobieta.pozostale-wiekszosc bardzoo ladna.

najładniejsza jest czwarta od prawej w górnym rzędzie, reszta nic szczególnego, a niektóre w ogóle nie wiem skąd się tam wzięły...

z wrocławskich najładniejsza jest Justyna Szmolke :)

Jak dla mnie to pierwsza z lewej w górnym rzedzie... Modelka - nie chodzi o to, ze ma byc piękna, tylko ma mieć super figurę i być wysoka...

Gość butabuta12
4 i 5 od gory ta brunetka i blondynka 4 od dolu jest super

A jeśli chodzi o te miss, to po jednym zdjęciu z sesji cięzko ocenić... wczoraj był tu temat podobny, tylko to było miss Jeleniej Góry chyba i makijażem bardzo źle potraktowali dziewczyny, a jak się obejrzało ich naturalne zdjęcia, było o wiele lepiej..

Najlepsze sytuacje twarzowe mają właśnie te 2 na środku w górnym rz.

Z missek kandydatka nr5 Martyna Kassjan- niezbyt ciekawe zdjęcie, ale widać, że ma w miarę ładne oczy i ładne usta.