Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila.mb

Dziewczyny czy stosowałyście pasy poporodowe?

Polecane posty

Gość kamila.mb

Zastanawiam sie jak to zorganizować - należy zmierzyć obwód brzucha po porodzie, więc bez sensu kupować go wcześniej. W mieście pytałam w 2 aptekach i o dziwo ich nie mają. Największy wybór jest chyba w internecie, ale nawet jeśli taki zamówię zaraz po szpitalu, to dotrze do mnie jakieś 10 dni po porodzie. To wystarczy? Czy najlepiej stosowac je wcześniej? Od kiedy zakładałyście swoje? Lekarze się nie krzywią na ten widok? :D

Gość kamila.mb
A rozmiar? Na oko? :)

Gość karaaamiiijjjaaaaa
ja zamawiałam m-kę który ma 3 stopnie regulacji, zaczęłam od najwiekszego 3 miesiace temu a teraz jade na tym najmniejszym i jest ok

Gość też mnie to interesuje
ale kupujecie takie sztywne pasy np zapinane na haftki czy coś typu bobcisłej bielizny modeluj,ącej? czy są jakieś specjalne??

Gość karaaamiiijjjaaaaa
Kupiłam sobie ost fajny pas modelujący w lidlu, ale tak to nosiłam pas sztywny na haftki

Gość też mnie to interesuje
zajrzałam na allegro - wszystko fajnie.. tylko skąd mam wiedzieć jaki kupić rozmiar.. przed ciążą byłam b. szczupła ale teraz w 8 m-cu przypominam raczej wieloryba......

Gość kamila.mb
No właśnie ten rozmiar! Skąd mam wiedzieć ile będę miała w pasie kilka dni po porodzie, tam zazwyczaj jest skala co 10cm, a bez sensu kupić za duży lub taki, którego nie dopnę.

ja tez kupilam taki na haftki, ale nie bylam zadowolona bo miał druty wzdłuż. cholernie niewygodny i poza tym podczas siadania sie wyginały i wbijały w cialo co bylo troche bolesne :/ tak wiec nie polecam