Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfdjknfkdsjgnj d

Germanotta była nie lubiana i teraz wystepuje tu jako INES73!

Polecane posty

tak , juz mi na kafe zostalo powiedziane zebym lepiej sie schowala i nie wychodzila z ukrycia bo z takim ryjem jak moj to wstyd. alez wzielam sobie do serca oczywiscie, przemyslalam, macie oczywiscie racje, dzieki za rady kochani :)

Gość wystrzel sie z procy
weż ze sobą tą chujową 40 ines o wyglądzie debila z kijem w tyłku

Gość zapomniała usunąć
Zwrotu ale żal i buźki, zawsze w tym samym miejscu

Gość Połaniecka dolinka
A czy ptasiek nastroszony jest prawikiem?

Gość bojąca się skrajnie
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4814714 patrzcie nza to moim zdaniem trzebac skończoną szmatą żeby tak pisac. ,ale oczywiscie ines73 wam nasra w talerz a wy powiecie "jak sie mówi dziekuje po szwedzku :) "

:) ale polewa ...biedne pryszcze, moze cos dodadza ???...

Gość f=ja22c
Zdesperowana Domowa Żona o co wam chodzi z tym proszkiem? jakiej stopki? co zapomniala usunac?? jak ktos sie wypowiada na pomaranczowo to stopka sie nie zachowuje. tepaki o kuurwa kolejna inteligentnka :O

ines ......... a nic , nie chce mi sie już pisacpierdole

tu co drugi pisze cos o tym "zalu" zreszta buzka jest z drugiej strony no i stopke edytuje sie w ustawieniach czarnego nicku. wiec niemozliwe jest zeby przy pomaranczowym wpisie stopka zostala bo ona dopiero okazuje sie przy wpisie czarnego nicka. ale co ja bede wam tlumaczyc, skoro wiekszosc z was nie posiada tak zwanej inteligencji.. sprawdzcie sobie najpierw a nie glupio sie podniecacie.

Gość f=ja22c
jaja ssobie z tą stopką robili a ty łyknęłaś jak kamszota :D

Gość f=ja22c
napisała NIEMCY z dużej litery a polusy

oni wstaja rano podnieceni, pozniej im opada jak widza wlasne twarze w odbiciu i pozniej znow wraca...wiec czego oczekiwac od biednych malolatow skazanych na smutna egzystencje....

Gość Vartam rd
dobra ines jest brzydka ma twarz jak lama abo struś pędziwiatr, nie wyszło jej z Polakami więc obraża. szukała szcześcia u Włocha, ale jej facet nawet wolał być gejem niż z tą kiłą i tyle...

ines tez wypierdalaj bo nie zdążysz z przetłumaczyć niemoto chodząca ,twoja rodzina w lubelskim patrzy i nie wierzy ciamciaku jeden :-D

Gość Vartam rd
chu­j nas obchodzą wasze historie pelikany ...wiadomo kto rzadzi na kafe :classic_cool: a wy sobie posracie 2tygodnie i odejdziecie jak katar :)

Gość KULTURA NA CODZIEN
ANI JEDNA Z WAS NIE LEPSZA-same kury zdolowane,do tego te zdiecia nic tylko na demoty wyslac-kafeteria to nie FB -NK a jednak prawda faceci maja wieksze IQ

ines lubelszcyzna cię pomści ,piekności ty nasza :-D

Vartam rd----odejdziemy ? zobaczy sie ...va fan cullo...

noo dobra powiem Wam jej maz nie jest tylko gejem jest tez znanym na calym swiecie hodowca wilkow azjatyckich.kiedys jeden wilk go ugryzl i od tej pory w nocy zmienia sie w pol wilka pol chloa-ale ze jest tez gejem to zmienia sie w pol wilka pol geja i atakuje mlodych chlopcow. zamiast wbijac im kly w szyje ,to jako gej zatapia sie zabkami w ich penisy i wysysa.:O oprocz tego Ines mieszka w chatce ktora stoi na kurzej lapce ,uwarzana jest za miejscowa babe jage. ma 8 dzieci,z czego 5 jest pol dziecmi po wilkami. w nocy mozna ja spotkac na pobliskim bagnie gdzie poluje na zaby z ktorych pozniej robi wywary majace na celu uleczenie meza pedala. czasami tez usiluje nas zmylic co do swoej osoby i udaje na kafe niejaka ines73... ma zdjecia jak chcecie...posle:chce ktos :D

Gość stringonosz:(
ej nie mówcie tak, wsrod pomaranczek też są mądre kobiety, a te czarne to pewnie projekty prawików ;P

ratowniczko medyczna i to jak najdalej ,razem ze swoimi wilkami,ineskami,i cała reszta zjebów

Gość stringonosz:(
Io accumulo se a muso ines 👄