Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfdjknfkdsjgnj d

Germanotta była nie lubiana i teraz wystepuje tu jako INES73!

Polecane posty

Gość Daniel3k20
ratowniczka żeby mi sie chciało to czytać 💤 to tylko czarne pierdy mają ochote na pogawędki słitaśne...

czas mija...Ratowniku moj -czemu zdradzasz moje tajemnice tej bandzie prawiczkow z syfami na twarzach i malym pozimem intelektualnym (

Gość wystrzel sie z procy
ines w lubelskim powstała sieć klubów wspierających cię w nierównej walce z żydo masońskim spiskiem kafeteriuszy :-D

ops...niskim ...bo tutaj trzeba pisac nienaganna polszczyzna (polskich znaczkow mi brak -taki los na wygnaniu)...

Gość Daniel3k20
ines jestes stara brzydka pogodz sie z tym.... ja widziałem tu mnóstwo ładnych lasek :) nie dorastasz im do podeszw

Gość wystrzel sie z procy
a luibelskie zawsze znane było z pięknych dziewczyn jak widac wyjątek potwierdza regułę :-D

Gość oh ines
jestes taka tepa strzala ze szkoda gadac tak czytam twoje jezykowe wypociny i az mnie serce z bolu sciska jak mozna takie bledy robic, te twoje jezyki obce to u wujka gooogle w translatorze, tam sie uczysz hmmm gratulacje szwedzki sobie odposc bo jak na poczatek nauki jestes gorsza niz niemowle zaczynajace mowic

Gość Daniel3k20
dobra leszcze ja wracam do nauki co by nie być takim niedorozwojem jak ines i zdż p.s jennifer to faktycznie mogłaby być nauczycielkądla ines przynajmniej nie robi takich kardynalnych błędów. no nic tłuki , siedźcie tu dalej

Gość Zaczarniciel
ines kiedyś poprawiała kogoś w temacie NIENAWIDZE AMERYKI a ta pusta zlewnia na spe... napisała: do autora---nie czytalam komentarzy ale twoj temat "nie nawidze ameryki:...." to idiotyzm...a byles tam? znasz amerykanow osobiscie-mam watpliwosci...to jak mowic, ze cos ci nie smakuj gdy nigdy tego nie jadles .. i nie nawidze-oddzielnie.. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4817197&start=0

Gość NIE MOŻNA BYĆ TAK TĘPYM
ines73 jak wyzej...dzisiaj wkrecil mi sie w kolo kot sasiadow, siedzial pod samochodem, ja go nie widzialam i ruszylam...cos mlasnelo i chrzaknelo , wysiadlam aby sprawdzic i to byl ten KOT...pol dnia spedzilam na pogotowiu weterynaryjnym i pacjent nie wytrzymal, wiec za 120 euro eutanazja....wracam zaryczana do domu a tam sasiadka z dzieciakami szuka kota....dzwonie do mojego faceta a on na to, ze nic sie nie stalo bo ten futrzak drapal mu lakier na masce i jak nie ja to on by go zalatwil...teraz musze isc do sasiadki i przyznac sie ze zamordowalam ich pupila...pytanie: isc? czy zamknac gebe i cierpiec w ciszy?...poradzcie- a i te dzieci...ufffa...ale narobilam... albo ma zrytą banie albo jest projektem

juzek jej tam dobrze napisał :D

ines73 to nie jakis zwykly burek w tej dzielnicy maja wszystko z wyzszej pulki , koty tez..to jakis Syberian cos tam...pojde ale poczekam az dzieciaki wyjda... pulki :o

Gość oh ines
ah i skoncz ludzi wprowadzac w blad z tymi obcojezycznymi wypocinami inesko bo pustak z ciebie niesamowity

VITONA to ta sama firma co Furla..nie poprawiaj jak nie wiesz o co chodzi a na markach mnie nie przylapiesz ...tutaj chodzi o cos innego... ide do nich -niech sie dzieje co chce... och jaka zeyebista yestem :)

ps Vitona to sklep z odżywkami i innymi produktami jadalnymi itp... :D tepaczka

nie-nawidze pryszczy na twarzach...brzydze sie nimi i ...dziekuje ze tak uwaznie sledzicie moje idotyczne wypowiedzi... mlode poluski ! dobrze czy zle wazne aby ludzie mowili..to takie podniecajace... ;() a i tak mi was szkoda, wiec rozumie wasza flustracje spowodowana zyciem w tym szarym i nudnym kraju, bez perspektyw dla mlodych ludzi (nie pisze o was, bo tutaj smietanka intelektualna polskiej mlodziezy siedzi-z wyjatkami drobnymi )...mlodzi , piekni i bogaci oraz super inteligentni a calymi dniami na forum dla kobiet siedza...daje do myslenia...

Gość matko swinrto
ines i po co udajesz ze cie to nie boli? daruj sobie podstarzala babao nie wiedzaca co ma robic ze swym zyciem. Pierdoli caly dzien na kafe

Vitona -to sklep w Rzymie z wyrobami skorzanymi...bliziutko mojego domciu, wiec wybaczcie , ale i tym razem nie zostalo trafione....a" nie" z czasownikami pisze sie oddzielnie !!!

Gość jadłowstręt czy co?
tumoku nienawidzieć to czasownik pisany łącznie. moze sie czegoś nauczysz na kafe :classic_cool: