Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Livijjjka

Co uważacie o blogu Kasi Tusk?

Polecane posty

Gość Livijjjka

Jak w temacie.

Gość AhmedMahmuudBinLaden
ma zjebanego starego

Gość pwppoe
Ten blog jest przeslodzony

w temacie jest zapytanie co sądzimy o blogu, nie o jej ojcu, matce, cioci, kuzynce itp... Ja czasem wejdę na jej bloga, muszę przyznać, że ma świetny styl, razem z koleżanką zamieszczają tam ciekawe przepisy kulinarne, co nieco o modzie i o urodzie, ogólnie na plus. A odnośnie samej Kasi, jak ktoś wyżej wspomniał, jest na prawdę ładną dziewczyną, nie lansuje się na bankietach jak Kwaśniewska (którą też lubię za poczucie humoru).

Gość AhmedMahmuudBinLaden
slodkie wino zaden blog nie zmini faktu ze ma zjebanego starego

Gość pwppoe
Ale KwSNIEWSKA MUSI SIE LANSOWAC BO TAKA JEJ PRACA- PRACUJE W TELEWIZJI

Gość zlot krukow
i pewnie dobrze ociaga:P

No, ładna jest, szczerze przyznam i klasę ma. Ona bardziej by pasowała na księżniczkę niż K.M.

Gość seven heaven ogladam wlasnie
ojoj wielka blogerka sie znalazla od siedmiu bolesci. Wezcie skonczcie gadac o niej i o jej tatusiu bo mi sie niedobrze robi.

e tam musi.. to, że pracuje w telewizji, nie oznacza, że musi być na każdej imprezie od pokazu mody po promowanie podpasek, czy maszynek do golenia.. Ale i tak uważam, że jest ciekawą osobą, ma dużą wiedzę na temat kultury włoskiej i savoir vivre-u. A co do ojca Kasi Tusk- ocenianie kogoś przez pryzmat tego, kim jest jego rodzić jest dość płytkie, nie uważasz? Mam koleżankę, której ojciec jest alkoholikiem, mimo to, dziewczyna jest wspaniałą ciepłą osobą, nie myślę o niej jak o córce pijaka, bo ona nie ma wpływu na to, kim jest jej ojciec.

Lepiej być córką Tuska niż Kaczyńskiego (bez urazy dla zmarłego).

Gość kesssha
SIA TUSK: PI PIERWSZE NIE MA POJECIA O MODZIE, PO DRUGIE WYGLADA JAK DZIECKO, PO TRZECIE MORDE MA JAK TUSK

Czytam jej blog systematycznie od jakiegoś miesiąca.. I bardzo mi sie podoba :) jest taka naturalna :) robi błędy ortograficzne, kupuje ciuchy w lumpeksie, na przecenach, wyprzedażach itd.. :) poza tym czasami ma praktyczne porady, dot. np. włosów..

A morde ma raczej jak Tuskowa :) bo jest kopia matki, nie ojca :)

Gość sesiii
Ciekawy ma blog, pożyteczny, dzięki niej można fajne rzeczy upolować i jest ładna.

Gość dllekrrer
nie jest ani ładna ani nie ma klasy, te tandetne szmaty to wstydziłabym się założyć, wygląda jak nędzna podróba. jak można uważać że ona ma jakikolwiek styl, nosi jakieś szmaty z bazarku i myśli że jest piękna. Jest tyle doskonale ubranych aktorek czy modelek jak Kate Moss albo Zhang Ziyi a ona nawet podparzeć nie potrafi