Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4d

usg 4D a płec dziecka

Polecane posty

Gość 4d

dziś mam wizyte na 4D , bardzo chce poznać płec mogo dzieciątka, na normalnym usg 2D nie było widac bo "siedział na dupci " i nic nie chciał okazac , czy technologia 4D pozwala zobaczyc płec mimo wszystko ? chodiz mi o to czy jak sie obruci to aparatem 4D można i tak ujżeć płec? gdzie skiedys słyszałam ze można jakby od spodu i w każdej pozycji ujżeć maluszka , jak to jest ?

Gość mamaROCZNIACZKAsss
nawet w 4d jeżeli bedzie nadal siedziało na pupci nic nie bedzie widać,ale najważniejsze ze takie usg wykryje nieprawidlowości czy jakas chorobe zcego oczywiscie nie życzę.

Gość jak wystawi paździoche to
wtedy zobaczysz :-D

Gość 4d
ja licze ze wystawi jajeczka :P

wszystko zależy od ułożenia dziecka, a nie do aparatu ;) ja byłam jakiś czas temu na 4D i pooglądałam tylko kręgosłup, nawet buźki nie udało się zobaczyć, bo tak się synek ułożył. Przed usg wypij 0,5l wody i zjedz coś słodkiego-wtedy dziecko będzie bardziej ruchliwe a co za tym idzie większe szanse na to, żeby zobaczyć co chowa między nóżkami

Gość 4d
dziękuję Hally , z tym słodkim to faktycznie może się uda bo też mi tak poradzono jak nie czułam jeszcze ruchów , ze po słodkim zacznie bardziej fikać koziołki:)

Gość co byscie zrobily an moim
ja nie rozumiem po co komu robienie tego 4d :P przeciez nawet jak dziecko bedzie chore to i tak nic nie mozna na to poradzic a jak sie nic nie wie to sie czlowiek przez te pare mscy nie denerwuje.