Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YesAllIn

Dlaczego kobiety nie golą cipska kiedy nie są w związku?

Polecane posty

Gość Amicorum
A może przyjmij do wiadomości że nie wszystkie tutaj idą z pierwszysm gościem na dysce,

Gość YesAllIn
nie istotnę.. to dupe też myjesz dla kogoś czy dla siebie? dla własnej higieny? to samo np z zębami itp.. golenie cipy to również higiena kurwa.. nie ogolona dżungla to coś makabrycznego jakbym live spotkal tak fest nieogoloną(bo tamten przypadek był lekki.. tak mniej więcej 2 tyg po goleniu) , ale jakbym spotkał taką fest dżungle po zdjęciu majtek u kobiety to bym ją autentycznie wyjebał z łóżka i kazał ogolić cipsko, umyć, przyjść z przeprosinami i błagać abym chciał jeszcze ją przelecieć

Gość Amicorum
Tak mądralo gowno wiesz o koebiecej anatomii; ginekolodzy trąbią że golenie się tam na zero jest ryzykowne, bo likiwduje barierę ktora osłania pzred grzybami i innym śwństwem. no ale jak sie ma faceta to trzeba. jak znajdzie się gość to zrobię wszystko żeby się mu podobać w pełnej krasie. ale nie jakiemuś byle dziadowi z dysktoteki, od którego więcej kultury maja bakterie w jogurcie Danone. tyle w tej kwestii,

Weź człowieku zanim napiszesz co jest higieniczne to przeczytaj podręcznik z biologii bo widać, że niedouczony gimbus...

Gość Weder
Odnośnik zarostu jest tmatem względnym kwestją jest też, jaka kobieta by staneła naga przed tobą,wtedy słowo zarost ulega zobojętnieniu.Jest wiele powodów dla których rodzą sie wyznaczniki trędu na plus i minus,bowiem natura sama w sobie jest ujmująca napewno wiekszemu podnieceniu ulegniesz gdy z kilu metrów zobaczył byś nagą kobiete na plaży z zarostem który podkreślał by jej nagość.Jnną sprawą jest błedne twierdzenie,że wydepilowana to zadbana złuda i obłuda droge panie spytajcie się swojch ginekologów kiedy łatwiej zachować higiene gdy jest wydepilowana czy z zarostem oraz co powoduje noszenie stringów które wzynają się w pośladki i przesówają do dołu.Skąś się biore te grzybić pleśniawki nadrzerki tylko się o tym nie mówi bo mówi się tylko o tym co trendy dla mnie ogolona cipka kojarzy z nastolatko osobiście wole dojrzałe kobiety zarówno tam na dole jak i emocjonalnie.Pozdrawiam wszystkich.

Gość marcin @@
Ogolone ci p k i kojarzą mi sie z małymi dziewczynkami-troche włosów łonowych powinno być.

Gość Paweł 91
Tylko wieśniary albo z wystającymi brzydkimi wargami sromowymi nie golą kuciapy.

Gość ja nie gole a jestem
w zwiazku. Jak nie bylam tez nie golilam. Jakie znaczenie ma zwiazek, skoro nie zamierzam sie tam golic? ;)

Gość A ja lubię futerko na pipce
Nie wiem co to za moda z tym goleniem cipek. Ja tam lubię gdy dziewucha ma taka fajną "czarnulę". To mnie podnieca. Nie wiem co widzicie w ogolonych pipach ? Przecież to jak u małolaty jakiejś wygląda. Fuuuj !! Prawdziwa kobita musi mieć ten "trójkącik" :P

Gość Paweł 91
Czego można się spodziewać po wieśniaczkach z Kafe..jak nie zarośniętej chaszczami pizdy-brzydkiej z wystającym mięsem.

Gość A ja lubię futerko na pipce
Się nie znasz

Gość analfabeci spytajcie
doswiadczonych ginekologów, to wam powiedzą, ze golenie cipki jest niehigienieczne, wszelkie nawet minimalne wprowadzenie bakterii w okolice ( a przy najjdelikatniejszym goleniu podraznienia wystepują) jest niewskazane, przy normalnej wizycie gin wam nie powie, bo co mu tam, skoro moda, ale jak spytacie, to sie dowiecie, co o tym mysla. Pytałam, bo ma znajomych ginów, ktorzy mówia szczerze. Goli sie do porodu i operacji (tak jak i wosy na głowie) , zeby nic nie przszkadzało, a poza tym nie ma potrzeby.

Gość YesAllIn
ja sobie jaj nie golę bo mam tam takie małe że z włosami poszłaby moja glisda

Gość przecież golenie
nie ma nic wspólnego z higieną pusta pało

Gość Paweł 91
mój tato ma hemorojdy i włosy w odbycie

Gość LOLITA@@@
Tak,on ma racje-owłosienie łonowe chroni przed przedostaniem sie bakterii do pochwy itd.Tak mi mówił ginekolog.Wlosy skoro tam są-to mają być.Tak natura nas wyposażyła nie na darmo!!

Gość lilia12309
lepiej golić ,łatwiej o higienę.logiczne ....wyobraźnia....

"Tak,on ma racje-owłosienie łonowe chroni przed przedostaniem sie bakterii do pochwy itd.Tak mi mówił ginekolog.Wlosy skoro tam są-to mają być.Tak natura nas wyposażyła nie na darmo!!" jak kobietą wyrasta wąsik to też nie powinny go wyrywac bo przeciez po cos tam jest ?:D

Bzdury... golic się trzeba dla wygody i dobrego samopoczucia.Nie wyobrażam sobie, żeby mi po bokach ze stringów lub stroju kąpielowego wystawały kłaki

Myć się trzeba to nie będzie bakterii, ale flejtuchy wolą mówić że kłaki to dla zdrowia

Golenie nie ma nic wspolnego z higeną, tępe dzidy :O a to czy ktoś sie goli czy nie zalezy tylko i wyłącznie od jego preferencji. Sa mężczyzni, którzy nie wyobrażają sobie seksu z kobieta bez włosów łonowych, inni wrecz przeciwnie- musi byc ogolona i gładka. Podobnie z kobietami - jedne wolą włosy u męzczyzn, inne nie . Kwestia dogadania

nie golą się lenie i osoby którym szkoda czasu na dbanie o siebie , nie wyobrażam sobie ładnej zadbanej dziewczyny w superciuchach i makijazu która nie goli pissdy bo przeciez te włosy po coś tam są , najcześciej "?uważają tak" niezadbane tłuste lochy 🖐️

Gość helga33333
Myślisz idioto że to tak wygodnie sobie tam golić? To jest strasznie wrażliwe miejsce i przecież nie można pojechać maszynką taką jak do nóg! Golenie cipki to koszmar, nakłada się krem, który na dodatek śmierdzi, trzeba czekać parę minut aż włosy się rozpuszczą a i tak wszystkiego się nie ogoli. Poza tym włosy na kremie wyglądają obrzydliwie. A innej metody nie znam, przecież się nie pojedzie depilatorem!

a jak taka tłusta loszka ma sobie psiochę ogolić? no chyba że kogoś poprosi, osobiście nie chciałabym na to patrzec