Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fischikella

Chudniemy sobie :)

Polecane posty

Hej. Przeprowadziłam rozmowę z moim. Kolejną zresztą, która do niczego nie prowadzi. Ja już chyba mam coraz mniej siły i chęci żeby walczyć. :/ W weekend mam zajęcia, więc zajmę sobie czymś głowę. Najgorzej tylko, że jak się spędza całe dnie poza domem, to nachodzi straszna ochota, żeby zjeść coś na szybko w jakimś barku, co jak wiadomo, jest niezdrowe i kaloryczne. Muszę sobie jakiś plan ustalić. :)

wez mi nawet nie mow o jedzeniu niezdrowym ja w tym tygodniu jem jak jakas pierd...nieta ze tak brzydko powiem juz nie mam do siebie sily :( na szczescie dzisiaj biegam, rower i hula moze troche nadrobie :) byle na wadze nie bylo wiecej niz tydzien temu !

Cześć dziewczyny, pozwólcie proszę ,że się do was dołączę. Mam 172 cm wzrostu i ważę 71 kg ;/ tragedia. Niedługo jedziemy na wakacje z moim chłopakiem i resztą paczki a ja tak się źle czuje w swoim ciele :( Nie rozbiorę się do kostiumu tym bardziej że dziewczyny, które z nami jadą są tak szczupłe :( Chodziłam ostatnio na siłownię, schudłam 4 kg więc znowu wracam do nawyku zdrowego jedzenia i chodzenia na siłownię. Pozdrawiam was wszystkie :)

hej editissa :) ja tez musze do zdrowgo wrocic, bo tak wracam na 3 dni i potem znowu dupa jakos tym razem nie mam motywacji ale dam rade musze !

Kurcze Ania tak patrzę na Twoją wagę i tak bardzo chciałabym teraz tyle mieć ;>

dzieki :) ale 2 lata temu bylo 8 kg mniej :( rzucanie palenia polecam wszystkim ..... ktorzy potrafia kontrolowac diete haha

Gość smakoszek
Hej, dziewczątka!! Aniu kociak mojej cioci spadł z 5 piętra i miał tylko łapę złamaną i troszkę dzioba rozwalonego,ale przeżył. To jak twoje firany wyglądają jak twoje się po nich wspinają?Powiedz mi czy kot musi mieć drapak w domu i jak nauczyć kota robić w kuwetę bo ja już zapomniałam. U mnie dziś deszczowo i co za tym idzie? Objadanie,na szczęście były to ryby,puszka rybna i 0,5l maślanki z ogórkiem. Ile może mieć kcal pierś z kurczaka wędzono-parzona? Mam taką w domu i mam na nią chęć. Jutro wyprawa na ryby,mam nadzieję że nie będzie padać.

no zaslony wymienialam kilka razy :( juz maly sie tak nie wspina haha a kuweta? jak go kupilismy to on byl juz nauczony, ale teraz wlasciwie jej nie uzywa tylko sobie lazi na dwor na pola :) a drapaki polecam, wie ze mu wolno drapac tylko tam (jak nie to kara - psikniecie woda :) wiec nie drapie mebli ani nic tylko to swoje drzewko :) kurczak kurcze nie mam pojecia, surowa piers wiem ile, ale taka wedzona to nie bardzo - poszukaj w necie

a o tych suplemantach wlasnie przeczytalam, ze sa i na utrate tluszczu i jednoczesne wyrobienie miesni - glownie polecane facetom na silownie, ale nie widzialam zadnych recenzji typu "dziala, nie dziala"

wczoraj nie poszlam na silownie za to wypilam pol butelki szampana. ale nic to gdyz i tak zjadlam only 1000kcal. dzisiaj planowane 1100 kcal, 300 za mna a za3h EGZAMIN I KONIEC ROKU UNIWERSYTECKIEGO DLA MNIE:) Przez kolejne 3 dni bede musiala jesc tylko jakies 500kcal gdzyz reszte bede wlewac w siebie w alkoholu hehehe Moj biedny mozg musi odpoczac.

no ale okazja do picia jest :) to trzeba ja siedze i odliczam do 15-ej, jeszcze 3 h 15 minut i weekend i moge w koncu odpoczac i pobiegac :)

ja wczoraj w dole tylko te kotlety sojowe i wieczorem zupke chinska zrobilam:PPP alez zdrowo:)ale dzis juz mam apetyt i jade niebawem na zakupy wiec zasile lodowke warzywkami;)i bedzie git:)POzdrawiam was serdecznie. Jak mnie do wieczora szlag nie trafi to sie odezwe:))))

Ja się dopiero przygotowuję do tej diety. Właśnie wróciłam z zakupów więc lodówkę już zasiliłam :) kupiłam nawet jakąś kawę odchudzającą ale i tak nie wierzę , że to działa :>

hej ja juz sporo zjadlam :( ale to normalne, zero silnej woli, wogole powiesic mnie to malo niedlugo jade na zakupy jedzeniowe i nie kupie czekoladek hahah ale pewnie znajde w domu cos innego zeby sie nazrec echhhh

Ojj Ania, naprawdę zazdroszczę Ci tej wagi.. kurcze jutro chyba pobiegam sobie, bo cóż innego robić.. Mam jakiegoś doła przez tą wagę. W ogóle każdy cm mojego ciała mnie wkurza ;/

dzieki no widzisz jak to glupio z ta waga, Ty bys chciala moja, a ja z moja jestem wscielka i niezadowolona no wlasnie wrocilam z zakupow jedzeniowych :) samo zdrowe jedzonko, wiec nie bede miec pokus - przynajmniej dzisiaj hah teraz chwile odpoczne i uciekam na pol godziny na bieznie, a pozniej bede ogladac The biggest loser i jezdzic na rowerku :p

Hej..jestem w koncu...mam nadzieje ze zagoszcze w koncu u was na dłuzej... pozdrowionka sle :)

hej witaj witaj ja juz po bieganiu :) 5km zaliczone teraz rowerek, pozniej kolacja i relaks spac znowu poleze za 5 godzin :p

Gość smakoszek
a ja napchałam się kebabem dużym i dużą porcją frytek, bo mnie wkurzyli w pracy,ha, do tego tabliczkę czekolady i zero sortu Aniu ty nocny Marku :) skąd bierzesz siły i motywację na ćwiczenia

no kurczaczek na mnie czeka :) znaczy czesc bo reszte mi ukradl maly kot !!! ide jesc mmmm do tego 2 surowy - calosc 250 kcal :) motywacja to z lustra haha jak sie napatrze na moj brzuch i celulit na tylko to az same mi sie buty do biegania zakladaja :p ale tak naprawde duzo cwicze tylko w weekend, bo mam wiecej czasu :)

Gość smakoszek
ide spac,zeżarłam 3 jablka,brzuch mi peknie

Kurcze Ania, ja jak wejdę na bieżnię to 10 km zawsze muszę zaliczyć ;> Na siłownię chodzę 3 razy w tygodniu , teraz miałam egzaminy to się trochę opuściłam, ale generalnie po siłowni widzę efekty, uwielbiam to uczucie gdy już jestem po siłowni i po prysznicu i jestem w siódmym niebie :D mam trochę czasu więc schudnę, nie ma innej opcji ;p

na wadze 70.5. do srody musi byc 69.5! jade na wakacje i 6 z przodu i koniec! tak wiec na kolejne 4 dni zmniejszam moj limit z 1200 na 1000kcal. za mna juz 250kcal a za 2h step! UWIELBIAM

cześć wszystkim!!!!!!!:) matko dziewczyny ale sie spisałyście! no bez jaaaaaj.. nie mam głowy do czytania tego wszystkiego, więc pozwólcie że to pomine, z czasem może nadrobie moje braki wiedzy :P a tymczasem jakoś gładko spróbuje się znowu wcisnać w rozmowe :D no więc mam za sobą mega alkoholowe 3 dni.. poszłam dzisiaj spać po 5 wstałam przed 9 więc aż mnie telepie dalej bo taka niewyspana to już 3 dzień jestem :D masakra! ale juwenalia były zajebiste i nie żałuje ani jednej pochłoniętej kalorii :) aż się boje co o będzie w pon na ważeniu, ale trudno się mówi i odchudza się dalej :D poznałam tyyylu fajnych ludzi.. facetów też niestety ANI JEDEN nie był ode mnie wyższy hahahah aż nie wiem czy się śmiać czy płakać :D ale powiem wam, że teraz gdy jestem troszke szczuplejsza to czułam się też pewniej i po prostu atrakcyjniej :) także poczułam mocną motywacje do dalszego chudnięcia hehe :D no dobra bo widze że się rozpisałam.. :P dzisiaj mam grilla rodzinnego a jutro nie wiem co ale nie nastawiam się na dietetyczny wekend :P ale od poniedziałku już grzecznie wszystko wróci do normy hehe:) no nic to 3majcie się dziewczynki miłego dnia życzę :) 🌻

hej dziewczyny :) ja tak laze po domu i wiem, ze mialam cos zrobic, ale nie pamietam co to pojechalam na solarium, zjadlam sniadanie, pozniej posprzatalam, zjadlam 2 sniadanie i sobie przypomnialam ze kurde mialam wejsc na wage hahah wiec wejde jutro bo dzisiaj po tym jedzeniu i 2 litrach picia nie ma sensu :p fischikella oj Ty masz z tymi kurduplami :( musisz zmienic znajomych na sportowcow, siatkarzy, koszykarzy i pilkarzy recznych, ja mialam taka grupe znajomych w liceum no i chlopcy min te 185 wzrostu :) a powaznie mowiac fajnie, ze sobie odpoczelas - poimprezowalas pare dni :) pret zazdroszcze wakacji :) ja nadal nie wiec czy uda nam sie pojechac w listopadzie, caly czas (od 3 tygodni) czekamy zeby sie dowiedziec kiedy corka meza ma egzaminy - wiemy, ze w listopadze, a akurat w listopadze chcemy jechac arghhhh) Edi 10km super - masz niezla kondycje widze, tak biegac godzinke ! ja tak kiedys biegalam, a teraz po 40 minutach bola mnie kolana :( nic to - starosc nie radosc hahah silownie kiedys mialam codziennie - po 2 godziny, ale mi sie znudzilo - znaczy meczylo mnie to, ze musialam to robic w dzien, w okreslonych godzinahc itp wiec zaczelam powoli kupowac sprzet i zrobilam sobie silownie w garazu, ale pozniej prawie calkiem zrezygnowalam ze sprzetu i poszlam w strone cwiczen bodyweight - lepsze efekty niz na silowni przy 1/3 nakladu czasu. Wiec trening trwa max 25-30 minut, a dawal mi wiecej niz 2 godziny w silowni polecam, zobacz strone www.bodyrock.tv - tam sa te wszystkie treningi bodyweigh, robione bez przerw, na maksymalnym powerze, wtedy czlowiek po 10 minutach pada :) no rozpisalam sie - ide po herbatke :)

Gość asis344
hej dziewczyny po paru dniach nie obecnosci wracam:)poczytalam poczytalam sobie i gratuluje zmian.u mnie niestety przez okres nic sie nie zmienilo.minely dwa tygodnie maja a tu nic waga taka sama.mam nadzieje ze jak moj ciezki czas minie bedzie lepiej no i nadrobie te dwa kilo co powinnam stracic.czekam dalej na mojuj orbitrek ale juz wiem napewno ze bedzie w czwartek:)wiec uszy do gory i do przodu:)

Aniu tak się zastanawiałam nad skakanką, kiedyś sobie skakałam ale mój zapał trwał tylko kilka dni, spala to tkankę tłuszczową? :> ciekawe ile czasu dziennie trzeb ćwiczyć, żeby było widać jakieś efekty. Weszłam na ta stronę i od razu humor mi się poprawił gdy zobaczyłam te dziewczyny, ahh. Nic tylko zazdrościć tego wysportowanego ciała :)

skakane polecam jako czesc treningu wlasnie no robisz powiedzmy 2 minuty jakiegos cwiczenia, pozniej 2 minuty szybkiego skakania itp itd przez jakies 20 minut 1 minuta skakantki tak podskoki na dwoch nogach dosyc energicznie spala tyle kalori co dosc szybkie bieganie, wiec w moim przypadku 1 minuta to ok 10-12 kcal, wiec polecam ja nie lubie sie ograniczac do jednego rodzaju cwiczen i go robic dlugo, wiec no pobiegam 30 minut, pozniej rower 30 minut, bodyweight z 20 minut, hula z 20 minut itp itd :) a fajnie, ze Ci sie bodyrock tv podoba - te treningi naprawde sa meczace - jest ich maaaaaaaaasa, ja lubie te starsze - dluzsze po 500 powtorzen :) sama pozniej robie takie w domu, tylko czasem zmieniam na 800 albo 1000 :) ale nauczylam sie duzo cwiczen z tej strony i naprawde polecam kilka z tych zestawow ja mialam cwiczyc, ale postanowilam sobie zrobic leniwe popoludnie, a cwiczenia i bieganie zaczne jak mezyk popelznie do pracy wiec ok 19 :) do tego czasu marynuje sie na kanapie ogladajac tv z laptopem na kolanach hihih

Ania, a ja jeszcze mam pytanie :) Zdaje się, że przeliczałaś/przeliczasz kalorie? Jaki ustaliłaś sobie dzienny limit kalorii pozwalający schudnąć? I jeszcze - jaki będziesz miała limit, gdy osiągniesz cel, czyli będziesz chciała jedynie wagę podtrzymać?