Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rud

Sąsiad......... ;/

Polecane posty

Od dwóch godzin dyskoteka za ścianą w rytmach disco-polo/beata kozidrak/krzysztof krawczyk.............. Już mnie szlag trafia :( I tak jest dzień w dzień po południu. Ma ktoś jakiś pomysł na takiego?

Gość kataryniarzghv
pusc na swoim sprzecie firme albo bosskiego romana :D jak to nie pomoze to peja napewno hahah

Gość staraz miejska
albo stukanie kijem od mopa w sciane/sufit/podłoge/ albo pusć głosniej niz on jakieś techno albo go opierdol albo mu pierdolnij jest wiele mozliwosci :classic_cool:

Gość hjmgkyukyokluy
to Ty zapuść jakiś heavy metal:classic_cool:

w owych czasach gdym zamieszkiwał kawalerkę w kamienicy zdarzyło mi się słyszeć grę na fortepianie o 3 nad ranem, była to piękna muzyka i zdarzeniu temu towarzyszy mi aż do dziś usmiech na mym licu. Muzyka łagodzi obyczaje , zatem udaj się dzieweczko do sąsiada ze swoimi winylami i zaproponuj wspólne słuchanie Mozarta

ja kiedyś opierdoliłam takiego małolata bo siedział sam w domu całymi dniami i sobie robił dyskoteke a ja miałam sesje. Niestety nie poskutkowało... :/

Gość Hazarrdzista.
Jak byłem młodszy to lubiłem gnębić sąsiadów utworkiem Prodigy - molotov bitch Super zabawa była :D:D Albo Vital Remains - I am god Pozdrawiam

Ha, sąsiada z pianinem też mam i on mi nie przeszkadza :) Chociaż 2 godziny gam mogą po pewnym czasie zmęczyć... :D Ale tu chodzi o tę muzykę - nie znoszę takich klimatów ;/ Hip-hopu też nie, ale dzięki za dobre chęci... Heavy metal już bardziej, ale nie wiem jak głośno musiałabym to puścić, żeby jego przebiło... A ja bym chciała trochę ciszy po prostu... Stukanie w ścianę też odpada - nie sąsiaduje z nim żadną ścianą, waliłabym do bogu ducha winnych sąsiadów ;/

Majka Jeżowska... Jezuuuuu :(