Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to sie da 123

czy w takich butach da sie chodzic...???

Polecane posty

Gość aaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbbbbb
zależy jak są wyprofilowane te buty, jeśli dobrze to nawet na takiej szpilce nie kołyszą Ci się nogi. Ja chodzę często w podobnym obcasie i jak się trafi dobry but to wszystko się da, nawet biegać do autobusu ;-)

Gość czy to sie da 123
powaznie? ale potraficie wytrzymac w nich spokojnie caly dzien? boje sie ze wieczorem to juz nie bede czula wlasnych stop..a mega mi sie podobaja!!! robia wrazenie:D

Obcas 14cm to faktycznie spory ale do tego dochodzi platforma która troszkę zniża i wychodzi jakbyś miała koło 12cm - w 12cm ja bawiłam się na weselu 🖐️

Jeśli będą wygodne tzn DOBRZE ZROBIONE to jak najbardziej da się cały dzień wytrzymać... ale tego to Ci nie powiem bo nie miałam nigdy tej marki

Gość aaaaaaaaabbbbbbbbbbbbbbbbbb
da si e wytrzymać cały dzień, wieczorem bolą trochę nogi ale tragedii nie ma ;-)

tak poza tematem wygody nie wiem jak te przedstawione na aukcji mają się do tych co ma na zdjęciu shakira. Poza kolorem, platfromą, obcasem i noskiem są to zupełnie inne buty przecież... inne wycięcie inna wysokość i jeszcze S. ma paseczek nad kostką ;)

Gość czy to sie da 123
wiadomo ze to nie te co ma shakira:d sciema taka;p ale ogolnie mi sie podobaja..i do tego skorzane wiec powinny byc porzadne:] jesli mowicie ze da sie w ncih chodzic to chyba wezme:D

Gość prinzesska27
Da sie bez problemu chodzic jesli ktos umie w takich butach biegac. Z reszta az takie wysokie nie sa...

Mi przez tą wstawkę tak średnio się podobają... wolałabym właśnie dodatek w stylu S. czyli ten paseczek. Wie ktoś gdzie takie można dostać?

Gość czy to sie da 123
ja znalazlam w sumie tylko takie na Allegro..inne to w ogole sa jakies tandetne albo okurtnie drogie;/ np. od Louboutin.. wiec dla mnie odpadaja:)

dziewczyno , z powodzeniem! miałam takie na studniówce fakt że tańczyłam poźniej boso ale do 12:00 wytrzymałam :P