Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apaulia

ciąża przy łyżeczkowaniu

Polecane posty

Gość apaulia

czy komuś sie cos takiego zdarzyło czy tylko ja jestem takim przypadkiem

Gość apaulia
otóż okres ostatni mialm 5 lutego wiec po kilku tygodniach a i dodam ze kochalismy sie bez zabezpieczenia wiec po paru tygodniach tj w marcu 21 zgłosiłam sie do lekarza myśląc że jestem w ciązy pani dr mnie z\badała zrobiła usg i mowi ze nic nie widać ale moze jest to bardzo wczesna ciaża czyli troche później doszło do zapłodnieniea wiec skieruje mnie do szpitala i hcg mi wykarze lezałam w szpital;u 5 dni hcg =56 lekarze stwierdzili ze ciązy nie ma tylko sie im szyjka maicicy nie podoba ddodam ze w szpitalu wykonywano mi2 usg i nic nie bylo widac wiec stwierdzono ze mam zaburzenia miesiączkowania i mnie wyczyścili i mialo byc ok

Gość apaulia
pytam poważnie po tym zabiegu wypisali mnie do domu na karcie napisali że obserwacja w kieunku ciazy negatywna wiec na 100% przenonan byłam ze w ciazy nie ejstem okresu nie miałam nadal ale nie martwiłąm sie zbytnio bo stwierdzono ze po czyszczeniu to tak jest ale sotałam takich malych krwawien 2-3 razy wiec w kwietnu 27 zglosiłam sie znowu do lekarza myslałam ze mnie źel wyczyścili a lekarz mwói ze jestem w ciazy że ejst dzidziuś

Gość apaulia
byłam w szoku lekarka zreszta tez zaskoczona mwoi to jest z usg 8 tydzień i co mam teraz sadzić ja sie ciesze tylko żeby z dzieckiem było wszystko dobrze po takich rpzjesciach

Gość mjknjn
wow a to jest możliwe raczej prowo.

Gość apaulia
kurde nie żadne prowo mozlwie ponoć jak bylo dziecko w jajowodzie to podbnno nic nie widac ale sama sie dziwie wszyscy jestesmy w szoku

po łyżeczkowaniu nie ma szansy na to, żeby była ciąża, bo też by ją "wyczyścili"-sorry za brutalne określenie, chyba że... faktycznie zarodek był dopiero w jajowodzie i nie zdążył dotrzeć jeszcze do macicy, ale to też jest dziwne, bo nie sądzę, żeby zagnieździł się w wyczyszczonej macicy, bo niby w czym?

Gość apaulia
też byłam w szoku no ale jest na usg i słyszalm bicie serduszka

Mam okazję się zapytać, ale trochę z innej beczki. Po porodzie zostało mi trochę łożyska i miałam łyżeczkowanie. Nie będę mieć problemów zajścia w drugą ciążę???

Gość apaulia
nie ponoć po lyżeczkowaniu mozna szybko zjaśc w ciąże