Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslisz ze te nicki z 2010-11

Kogo na forume nie lubicie?

Polecane posty

Gość niestrawnosc sraczka
malutka z czego icha cha cha

Gość Między innymi
Łapaj, trzymaj ;)

Gość IMO13811
Malutka_w_szpileczkach90 "IMO otóz nie gdy zasypiam myślę dość intensywnie to komplement był" To jak Ty zasypiasz?! Nawet ja przed snem staram się o sobie nie myśleć. ;) niestrawnosc sraczka - jestem Twoją kokai...Stoperanem. :P

Gość IMO13811
Jestem malutka, jestem :P nie bojaj sie słonko

Gość Między innymi
Uaaaa.. Dobrounoc.

Gość IMO13811
Szpila - ja na szybkie zaśnięcie zawsze preferowałem metodę na zmęczenie. :classic_cool:

bazienka No nie... :( A liczyłem na Ciebie. Hahaha... wiesz co? Też mnie wkur***** i irytujesz, uważam że jesteś dewiantką intelektualną... ale Cię lubię.

Imo, wiesz co Ty jestes..moim :P potrafisz docztac co co nie napisane

Gość IMO13811
Szpila - moja metoda jest skuteczna. Ale widzę, że Ty masz dodatkowe wymagania. To tylko za dopłatą. ;)

Gość IMO13811
niestrawnosc sraczka "Imo, wiesz co Ty jestes..moim potrafisz docztac co co nie napisane" W mojej prostej, ale jakże złośliwej naturze jestem monotematyczny, dlatego nie mogę podzielić się wynikiem 'czytania między wierszami' ze względu na młodszych forumowiczów. ;)

Gość IMO13811
Malutka_w_szpileczkach90 "IMO nie mam zamiaru Ci płacić nie tędy droga Młody" Oj, moja droga Szpilo, czemu od razu mówisz o gotówce, jakby innych form 'zapłaty' nie było...eh. :classic_cool:

Gość IMO13811
dziewczyna Portugalczyka "Imo ty zboczku" Portugalka - nie każ mi wyciągać pewnych faktów z Twojej kinematografii. ;) Szpila - jakie aluzje? Ja tutaj mówię o zwykłej transakcji - towar za towar (bądź usługa za usługę) :classic_cool: PS. Czy ja wyglądam na takiego (nie odpowiadaj na to pytanie)?

Gość IMO13811
Malutka_w_szpileczkach90 "Idę IMO słodkich i kolorowych snów życzę Dobranoc do jutra Maluszku" "do jutra Maluszku" "MALUSZKU" Czy to jakaś tradycja z Twoich stron, aby na dobranoc obrażać? ;) 🖐️

Gość IMO13811
dziewczyna Portugalczyka "nie prowokuj mnie pamietaj ze jestes jedna z pomaranczek ktore lubie" A co zrobisz? Napadniesz mnie z pończochą tym razem na głowie? ;)

IMO jak ty pieknie do mnie przemawiasz, az nie osmiele sie -od dzis- pod Cie podszywac :D milej zabawy :) lubie kiedy sie wyglupiacie 🖐️