Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslisz ze te nicki z 2010-11

Kogo na forume nie lubicie?

Polecane posty

... nad Murmańskiem wyż i niebo szczere... a ja tam nie chcę, mnie tam po cholerę... komunikat był z Odessy, że mgła i na startowych pasach lud... no a na przykład w takim Tbilisi, ląduje się wśród pól kwitnących róż, a ja tam nie chcę mnie ten adres wisi... :D ajaja :D a ja tak pragnę być w Odessie mej... :D

Gość paradoks dziadka mroza może ;)
niedziel

A więc omówmy paradoks Dziadka Mroza... więc jak sądzicie jak to jest... jak Dziadek Mróz wypije litra najlepszego syberyjskiego samogonu no przecież powinien być rozgrzany... więc dlaczego Dziadek Mróz jest Dziadkiem Mrozem skoro grzeje go najlepszy syberyjski samogon?

ten ostatni niedziel A więc omówmy paradoks Dziadka Mroza... więc jak sądzicie jak to jest... jak Dziadek Mróz wypije litra najlepszego syberyjskiego samogonu no przecież powinien być rozgrzany... więc dlaczego Dziadek Mróz jest Dziadkiem Mrozem skoro grzeje go najlepszy syberyjski samogon? najwyraźniej samogon jest przeterminowany 🖐️ w końcu renty małe :(

Ehhh... widzę że muszę wam wyjaśnić istotę problemu... paradoks dziadka polega na tym że jak ktoś się cofnie w czasie i zabije swojego dziadka (gdy ten jest dzieckiem) to wtedy nie urodzą się jego rodzice więc i on się nie urodzi. Skoro się nie urodzi to nie cofnie się w czasie żeby zabić swojego dziadka, więc urodzą się jego rodzice i on się urodzi i cofnie się w czasie i zabije swojego dziadka... i otrzymujemy taką oto nieskończoną pętlę. Bazienka, a co żal Ci że Ty stara rzyć już jesteś? Haha :D

... przyjmują Londyn, Delhi... Magadan... przyjmują wszędzie, a ja nie chcę wszędzie... do rana rejs odkłada stewardessa miss Odessa, majestatyczna jak Areofłot... :D