Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslisz ze te nicki z 2010-11

Kogo na forume nie lubicie?

Polecane posty

Gość IMO13811
dziewczyna Portugalczyka "ale moge ci horror z zycia zrobic" O cholera! Czyli napadniesz z wibratorem! :classic_cool: Szpila - widzisz? Mnie trzeba adorować, żebym pocieszenia u innej nie szukał. :P

Gość IMO13811
niestrawnosc sraczka - mocno ściskam! Podszywanie się pode mnie musi być stresującym zajęciem, bo nigdy nie wiadomo kiedy Cię od kurdupli wyzwą. Szacunek. ;)

Gość IMO13811
Szpila - ja rozumiem, też bym był zazdrosny na Twoim miejscu. Ale jeśli umiesz gotować, to wszystko będzie dobrze. :classic_cool:

Gość niestrawnosc sraczka
ychy :D nie za mocno bo idac przykladem offermy zrobie kupę ;)tyle

Gość IMO13811
Portugalka - przerażasz mnie! A na filmie wyglądałaś na taką delikatną istotkę....;)

Gość IMO13811
niestrawnosc sraczka - przepraszam, ale oferma nie zniża się do robienia! On jest konsumentem! :P

Gość IMO13811
Malutka_w_szpileczkach90 "IMO Twa błyskotliwość zaczyna być irytująca" Czyli nie umiesz gotować...:classic_cool:

Gość IMO13811
Portugalka - stawiasz mnie w niezręcznej sytuacji. Faceta jest dość łatwo rozłożyć atakując w pewne miejsce, ale temu mogłoby się spodobać...chyba zacznę Cię unikać. :P

Gość IMO13811
Szpila - a wierna jesteś? ;)

Gość IMO13811
Portugalka - raczej z Twoim homo. :P Szpila - to w czym problem? Wystarczy żebyś tylko jak pies, a raczej suka nie rzucała mi się do gardła, gdy na inną spojrzę, a będziemy jedną wielką rodziną. Nawet Portugalka swojego homo mogła będzie przyprowadzić na wesele. :classic_cool:

Gość IMO13811
A ja na dzisiaj uciekam lachony. 🖐️ PS. Czemu tematy z moim udziałem zawsze idą w jedną stronę? I czemu zawsze tylko JA jestem winiony za ten stan rzeczy. :P

Gość IMO13811
Malutka_w_szpileczkach90 "Ja nie chce być jedną z wielu IMO" Szpila - to że jest ktoś na diecie nie znaczy, że nie może zajrzeć do karty dań. :classic_cool: PaPa - Szpilo, Portugalko i Homo Portugalki...

podnieca mnie widok kombajnów na polu w czasie żniw, marzy mi się żeby mnie taki wielki kombajn wymłócił... ale to chyba nie jest dewiacja seksualna? :classic_cool: :D