Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynekk marcin

Dlaczego za przystojnego ,ludzie uwazaja tylko brunetow? ? ,

Polecane posty

Gość 24latek blondyn
Mam 190 cm i 100 kg, jestem blondynem, jak pochlam (czego sobie nie odmawiam) to mam wypieki na twarzy ...baaaa cały się czerwienie :D i jakoś na powodzenie u kobiet nie narzekam. Pamiętajcie ... Aryjska rasa panów zawsze będzie wyższą od arabskiej, ciemnej i zbruneciałej :D.

Gość gość
Bruneci sa wyraziści, ciekawsi, przystojniejsi

Gość gość
Bruneci maja piekne twarze I osobowosci

Gość gość
Tez to zauważyłem. Nawet jak brunet ma krzywy ryj to i tam mu któraś powie ze przystojny. Jestem przystojniejszy od wielu brunetów których znam a mimo to, nie mam kompletnie powodzenia bo jestem ciemnym blondynem a wiec ne wiele jaśniejszym niz brunet.

Gość gość
Bruneciki szybko sie starzeja i siwieja

Gość gość
Ja jestem niebieskooka blondynka o bardzo jasnej karnacji a mój brat brunet o smagłej karnacji i ludzie nawet żartują że jesteśmy od innych ojców :) i jak by nie był moim bratem to mógłby być moim facetem bo jest mega przystojny i zawsze dziewczyny zwracały na niego uwage.

Gość gość
Brunet, ciemny blondyn , szatyn... Wszyscy maja ciemne włosy i wyglądają ok. Nie wożę wielkiej różnicy w atrakcyjnosci. Tylko rudzi i typowi jaśni i blondyni wyglądają mało męski ale takich jest w polsce niewielu.

Gość gość
Myślę, że kolor włosów w ogóle nie ma znaczenia. Bardziej liczą się rysy twarzy i to "coś" w zachowaniu, w głosie (jeśli piszemy o cechach zewnętrznych).

Gość gość
Ale o co chodzi z tymi brunetami? Niby czemu mieli by być bardziej przystojni? Są jacyś wyżsi? Lepiej umięśnieni? Maja inne rysy? Za cholerę nie rozumiem. Większość brunetow jakich znam jest brzydkich jak cholera.

Gość gość
Blondyni są zdecydowanie przystojniejsi od brunetow. Bardzie rasowi

Gość gość
Czemu? Wrzuć słowo "przystojny mężczyzna" w google grafika a pojawią sie faceci o różnym kolorze włosów

Gość gość
Nie w przystojności kwestia a w magnetyzmie, wtedy dany facet jest bezkonkurencyjny nawet dla super przystojniaków; wysiadają przy nim w przedbiegach, jest piękny po całości i nie mają przy nim szans.

Gość Ona 38 lat
Ja mam przystojnego noebieskookiego blondyna i nie ukrywam ze kobiety sie ogladaja za nim ale to tez kwestia oczu ktore sa takie czarujace wiec blondyn czy brunet kwestia gustu i wielu innych czynnikow do tego mily usmiech i klasa i taki jest moj maz

Gość gość
A rudy to pies?

Gość gość
Bzdury, wlasnie typ skandynawski jest na topie.ale to ma mniejsze znaczenie, bardziej sylwetka i rysy twarzy, inaczej kazdy bylby przystojniakiem i pieknoscia bo sa farby do wlosow.a propo, szwedzi sa przystojni wcale nie z powodu wlosow, tylko twarzy i wzrostu, ale te cechy sa sprzezone tez z kolorem wlosow.Wiekszosc naturalnych blondynek ma ladne twarze, chocby i ufarbowaly sie na ciemno to beda piekne

Gość gość
Ja lubię łysiejących więc kolor na dole zostanie zwykle rudy jak się nie myje ;)

Gość gość
Dla mnie obojetne jaki kolor wlosow oczu czy czegokolwiek innego, musi miec to cosw sobie j juz. Kiedys bylam nieziemsko zakochana w rudym chlopaku. No boski poprostu. I niespotykany:)

Gość gość
Jestem zakochana w chłopaku, który jeszcze pół roku temu był mi obojętny ( taki niepozorny blondynek) . Wystarczył moment, jakaś iskra i oszalałam na Jego punkcie. Podoba mi się w Nim wszystko, oczy, usta, dłonie, nawet lekka nadwaga. Niestety zauroczenie jest jednostronne.

Gość gość
Każdy typ urody może być ładny

Gość popololo

Rozumiem ze można gustować w wysokich czy umięśnionych takich jest niewielu ale żeby gustować w brunetach? To najbardziej pospolity kolor włosów na świecie. To tak jakby gustować w hamburgerach. 

Gość Adelajda

Bruneci NIE są bardziej przystojni od reszty. Poprostu jest ich więcej w polsce i na świecie to też łatwiej spotkać takiego który jest przystojny. Wydaje mi się nawet że blondyni częściej są przystojni. Odkąd pamiętam gdy trafiałam na jakiegoś blondyna bardzo czesto był właśnie wysokim dobrze zbudowanym  gościem który wyglądałby równie dobrze jako brunet. 

Gość Klarka27
6 minut temu, Gość Adelajda napisał:

Bruneci NIE są bardziej przystojni od reszty. Poprostu jest ich więcej w polsce i na świecie to też łatwiej spotkać takiego który jest przystojny. Wydaje mi się nawet że blondyni częściej są przystojni. Odkąd pamiętam gdy trafiałam na jakiegoś blondyna bardzo czesto był właśnie wysokim dobrze zbudowanym  gościem który wyglądałby równie dobrze jako brunet. 

Kurcze. Coś w tym jest. Blondyni mają nordycko germańskie geny które dobrze się prezentują u mężczyzn. Bruneci czy szatyni przynajmniej w naszych okolicach mają geny bardziej słowiańskie niestety. Ale generalnie jest ich dużo więcej to też częściej mówi sie przystojny brunet czy przystojny szatyn niz przystojny blondyn.