Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzaałłłammkkkkaaakkaa

Przyciągam same złe dziewczyny, nie mam szans na normalny związek

Polecane posty

luzik masz już parę latek,może zaproś fajną kumpelę z pracy,która ci się podoba czy coś ,na imprezach trudno o fajne kobiety,natomiast można się fajnie przejechać

Gość EL NINKA
co z tym gg, bo inaczej robie spad

Dlatego odradzam podryw na wszelkiego rodzaju imprezach, czy to w klubie czy na koncercie. Tam panienki zazwyczaj nie szukają stałych związków (znajomy wprost powiedział, że na koncert jeździ "dupy wyrywać" i pomimo tego, że raczej ideałem męskości nie jest, zwykle zawsze coś mu się trafi). W sumie chyba nie ma reguł na podryw, trzeba mieć "czuja' i tyle, chociaż po mężczyźnie bardziej widać co z niego za ziółko.

do.., .,mlmlmm to jak mial napisac? Jak napiszesz o dziewszynie ktora sie sama nie szanuje? Nazwal je po prostu po imieniu i tyle. Bylam ostatnio na dyskotece, dziewczyna zostala w samych spodenkach i zaczela dobierac sie do rozporka facetowi ktorego poznala 5min wczesniej....ale ciiiii nie mowmy o niej zle, odwrocmy glowe i udawajmy ze tego nie widzimy

Gość EL NINKA
HA ha ha, again :DDD

Gość wszystkomuszerobic
To poczytaj Jestem ładna dziewczyną, po studiach, pracuje od 3 lat, mam dosyć zamożnych rodziców, prawie nowego VW w garażu,jestem dobra, uczciwa,szczera, otwarta i co? przyciągam samych buców!

Gość lsjnldnfsjlhdfksjdhfksd
najlepsze jest ze ludziom nadal sie wydaje ze jak sa z dobrego domu to nie jest patologia haha widac ze te osoby malo wiedza jeszcze o zyciu

Gość to jest jakas regula
ze jesli dziewczyna ma nature kurewki, nikt sie nia nie interesuje, bo mialo ja juz pol osiedla, to szuka wrazen estetycznych na necie. wystawiaja sie na fotka.pl, mixer, sympatia jak jakis towar. ale coz, jest popyt jest podaz. a z tymi panienkami, co sie poznaje w klubach, na dyskotekach, pubach, to znakomita ich wiekszosc szuka faceta na jedna noc, nic poza tym. dzis ludzie wola zyc w konkubinatach, preferowac wolne zwiazki, bez zobowiazan. wazne, aby bylo jak najwiecej przygod, ulotnych chwil namietnosci, uniesien z przypadkowymi partnerami, aby adrenalina byla na wysokim poziomie. autorze, szukasz nie tu gdzie trzeba. fajne dziewczyny, wartosciowe nie znajdziesz na pierwszej lepszej imprezie. tu trzeba sie wykazac instynktem, nie brac sie za pierwsza z brzegu. zapisz sie na jakis kurs tanca, badz silownie, kup sobie psa i wychodz znim na spacery. czasem w tego typu miejscach mozna spotkac naprawde porzadne dziewczyny. powodzenia.

Gość EL NINKA
I jak bruneciku, cały czas przekonanie, ze całkowicie dobrze się zachowujesz. I to wszystko jest ok :D

Gość EL NINKA
ODPOWIEDZ, ZBIERZ SIĘ I DAWAJ