Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika1206

KIEDY ZACZĘŁY SIĘ U WAS 1 OBJAWY CIĄŻY I JAKIE TO BYŁY??

Polecane posty

Gość weronika1206

PROSZĘ NAPISZCIE... :)

pierwszy i niepodważalny objaw to moja intuicja ja po prostu wiedziałam,że jestem w ciązy no a brak miesiaczki test i mdłosci to potwierdziły

Gość weronika1206
Ale co czułaś? Bo ja mam 3ci dzień zgagę a jem zdrowo, wczoraj wymiotowałam i mialam mdlosci, mam też bolące jajniki i wzdęty brzuch... a minely 2tyg od TEGO...

Gość weronika1206
zapomnialam napisac o jeszcze jednym okropnym problemie... mam straszne gazy :O KOCHALISMY SIĘ 2 DNI PRZED OWULACJĄ, MĄŻ SKONCZYŁ WE MNIE, BRAK ZABEZPIECZEN.

Gość taka jedna mamaaa
mnie strasznie piersi swędziały-nigdy tak nie mialam potem mnie bolały i mialam mdlośći- i to wszsytko jeszcze przed terminem spodziewanego okresu -czyli zaraz po zapłodnieniu no i jesze podwyzszona temperatura tam na dole-pow 37

Gość przyszlaa maamuskaa
a mnie odrzucalo od kawy, strasznie mi nie smakowala ;) a pozniej test potwierdzil i WIELKA RADOSC :) teraz zostalo mi tylko 6 tyg i corcia bedzie z nami :):):)

Czy miałyście jakieś niteczki czerwone na papierze, wiem, że jest tutaj jakiś temat podobny ale mi się zdarzyło to w pierwszej ciąży miałam 2 niteczki na bieliźnie, nie przyglądała się na papier i wtedy byłam w ciąży, to było 3 lata temu, :) teraz się staraliśmy i miałam dzień jakoś ok. 23-24 d.c. miała dużo takich niteczek już wtedy na papierze toaletowym.... Zastanawia mnie bo już powinnam testować, nie czuję się zbytnio w ciąży, ale nie boli mnie brzuch tak jak przed @....

Teraz jeszcze mam temp. podwyższoną ale nie wiem czy to gardło bo bolało mnie wczoraj strasznie zimno mi było, a dzisiaj temp. 37,1 z rana.

Wypraszam sobie!!!! Masz rtg w oczach :) Ale bezczelna. Słonko tutaj są miliony osób :) które zakładają bezsensownie podobne tematy a ty się nie pokazuj i nie wypowiadaj jak nie masz niczego mądrego do powiedzenia :) Buziak i miłego dzionka :)

Gość Casandra1970
Witam.Ja mam @ za 4 dni.od wczoraj mdłości i straszna senność.Piersi bolą coraz bardziej,ale to również może być na @.Bardzo bym chciała córeczkę:)

Gość u mnie po tygodniu już
ja po pierwsze intuicja, bóle piersi, wzdęty brzuch i gazy i niektóre zapachy czułam mocniej, później brak @ tylko potwierdził moja ciążę. Wychodzi na to że masz duże szanse na bobaska:)

6 tydz . było mi słabo , duszno i chciało mi się ciągle spać , potem objawy zbliżone do tych miesiączkowych

ja nie miałam żadnych objawów poza brakiem miesiączki.

Gość alaa ma kotaaaaa
U mnie też intuicja a później zawroty głowy i powiększone sutki :)

Gość thaisse80
U mnie pierwszym objawem bylo to, ze zaczal mi smierdziec maz:)) Potem niedobrze mi sie robilo na zapach kawy i stopniowo na reszte jedzenia. Stracilam apetyt, zrobilam sie strasznie senna, potem doszedl bol podbrzusza i wtedy poszlam do gina. Okazalo sie, ze nosze w sobie 8 tygodniowa fasolke:))

Gość Casandra1970
Dziewczyny jak zauważalne sa powiększone sutki,czym sie róznią.Tyle sie naczytałam no ale....?

Gość weronika1206
DZIEKUJE ZA ODP :) Poczytałam w necie trochę o objawach i prawie wszedzie było że taki krótki czas to niemozliwe... a ja znowu obudziłam się ze zgagą i mdłościami :O Juz naprawde nie wiem co mi jest, dzis zrobie sobie post i bede głodowac chyba bo moze to od jakiegos jedzenia nie wiem :O Moje 1 wymioty byly po sniadaniu 3dni temu - zjadłam bułkę z nutellą i prawie nic nie wyrzygałam... Zrobiłabym test ale do okresu jeszcze długo....

Gość thaisse80
weronika- czasem jest tak, ze organizm od razu reaguje na zachodzace w nim zmiany. Moja kolezanke w tydzien po stosunku w ktorym zaszla zaczelo odrzucac od papierosow (a jest z niej nalogowa palaczka). Oczywiscie po tygodniu zaden test nie wykazal ciazy, lekarze tez powiedzieli, ze za wczesnie, ale ona juz czula, ze cos sie dzieje. Test wykonala jakies 3 tygodnie pozniej i okazalo sie, ze to rzeczywiscie ciaza. Dzis ma juz paroletnia dziewczynke. U mnie pierwsze objawy zaczely byc jakis miesiac po tym szczesliwym stosunku. tez dzis jestem mama coreczki:))

Ja w pierwszej ciąży, nie miałam żadnych objawów trochę mnie kłuło ale tak niezauważalnie prawie. Natomiast wszystko jadłam, z rana mdłości ale po śniadaniu spoko. :) Kawa mi nie przeszkadzała, chociaż nie piłam ze względu na szkodliwość, chociaż jedna filiżanka w 3 trymesrze była :) Za to zapach uwielbiałam tak jak wcześniej, wszystko jadłam :) naprawdę. :)

Gość weronika1206
thaisse80 dziękuję! My co prawda jeszcze nie planowaliśmy dzidzi ale te objawy są tak dziwne, że zaczynam się zastanawiać... No bo 4 dni takich objawów na które zadne leki itd. nie pomagają to coś dziwnego... Wlasnie zmierzylam gorączkę i mam 37,3 ale trochę pobolewa mnie gardło więc moze to od tego...

Gość weronika1206
A thaisse80, gratuluję dziewczynki :):):)

Gość też czekam 27 d.c. na 2 kreski
Teraz czekam na objawy i brak @

Gość objawy..............
rzyganko od 11 tygodnia ciazy

Gość objawy..............
no oczywiscie brak miesiaczki... ale u mnie bylo tak, ze staralam sie o dziecko i w poczatku ciazy (jeszcze nie wiedzialam, ze zaszlam) na piersiach i na brzuchu mialam swedzace krostki, myslalam, ze cos mnie ugryzlo i podrapalam to i to sie zamienilo w rozlane plamy... dostalam tabletki i masc, tyle, ze tabletek kategorycznie nie mozna bylo brac w ciazy... a ze sie staralismy, to najpierw zrobilam test i to przed terminem spodziewanej miesiaczki i wydszly dwie kreski... potem zrobilam drugi dla potwierdzenia... wiec tego leku nie bralam, smarowalam plamy mascia i zniknelo... no i w ciazy mialam paskudna zgage...

Gość też czekam 27 d.c. na 2 kreski
Aha, a ból brzucha taki tępy...

a u mnie to bylo tak ze jak moja fasolka sie zagniezdzala to mialam straszne wymioty, przed 3 dni regularnie... nie myslalam ze to objaw ciazy bo przeciez na wymioty to bylo za wczesnie, a jednak... pozniej bylam pewna ze nie jestem w ciazy, zadnych objawow, nic nic, ale w dniu spodziewanej @ zrobilam test i dwie kreseczki:) pozdrawiam

Gość minkaaaaaaaaaa
mnie boli brzuch jak na @ i przestaje boli i przestaje, tak od 3 godzin, zwykle ja zaczyna mnie boleć ide do toalety i @ a tu cisza....

piersi strasznie bolały, nie chciały przestać. no i okresu nie było :)